Premiera pe AXN, diseara: Hannibal revine cu sezonul doi

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Sezonul doi al serialului Hannibal incepe diseara, de la 23:00, pe AXN. Hannibal, intunecat si plin de mister, revine cu mai multe provocari psihologice si cu noi dezvaluiri socante, chiar din aceasta seara, de la 23:00, pe AXN.

Will Graham (Hugh Dancy) este inchis in azilul de boli mintale, acuzat de crimele comise in realitate de Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen). Will isi da seama cine este cu adevarat Hannibal, dar trebuie sa dovedeasca tuturor ca este inca in deplinatatea facultatilor mintale si ca nu el a comis oribilele crime. Jack Crawford (Laurence Fishburne), seful echipei FBI, se confrunta, la randul sau, cu sentimente contradictorii legate de Will - este acesta un criminal cu sange rece? Incercand sa afle raspunsul, Jack apeleaza la un om in care are incredere: Hannibal Lecter. Cu Will inchis, Hannibal devine noul consultant FBI. Hannibal duce o lupta interioara intre gandul de a se proteja si dorinta de a-l mentine pe Will aproape, in ciuda sfaturilor psihiatrului Bedelia du Maurier (Gillian Anderson).

Serialul Hannibal

Dansul mortal intre cele doua personaje continua si in sezonul doi, in 13 episoade din care aflam ca nimic nu mai poate fi la fel.

Thriller-ului de investigatie al lui Bryan Fuller's ("Pushing Daisies") este o productie originala AXN pentru SPT Networks, in Asia, America Latina, Brazilia, Rusia, Europa Centrala, Africa si Iberia. Parte a lansarii globale a sezonului 2, Hannibal va fi difuzat in 80 de tari, subtitrat sau dublat in 18 limbi. Hannibal este comandat de Sony Pictures Television Networks si produs de Gaumont International Television.

Articolul urmator 49 mesaje de mulțumire pe care să le transmiți pentru urările primite

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.