Prestige Limousine – transport de lux la prețuri accesibile

Redactor Divahair.ro

Vremurile în care doar visai la un transport luxos cu limuzine elegante sunt demult apuse! Prestige Limousine îți oferă servicii de cea mai bună calitate și condiții luxoase de închiriere a unor limuzine extravagante, menite să impresioneze pe toți cei din jur!

Limuzinele de închiriat sunt „accesoriul” perfect la evenimente de familie, corporate sau pentru deplasări / întâlniri de afaceri. Sunt ideale pentru ocazii speciale în familie, cum ar fi nunta, botezul, sau o aniversare aparte, dar și pentru petreceri private, corporate, la care să îți răsfeți angajații. Iar în cazul în care ai un invitat străin, îi poți asigura un transport stilat, confortabil, închiriind una din limuzinele noastre.

Poți alege între 6 modele diferite de limuzine de închiriat: limuzina Excalibur (limuzină de epocă, albă, cu capacitate de 10 persoane), limuzina Hummer H3 (design modern, cu capacitate de 10 persoane), limuzina Chrysler 300 (limuzină elegantă, pe alb sau argintiu, cu capacitate de 10 persoane), limuzina Lincoln Town Car (limuzină cu un design clasic, pe alb sau negru, cu capacitate de 9 persoane), limuzina Cadillac Deville (limuzină de mici dimensiuni, cu design clasic și capacitate de 3 persoane), și limuzina Range Rover Sport (design modern, sport, cu capacitate de 3 persoane).

Toate limuzinele sunt întreținute pentru a fi închiriate în cea mai bună stare, iar dotările sunt pe măsura așteptărilor. Printre acestea se numără: tapițerie din piele, geamuri fumurii, TV + DVD player, sisteme moderne de iluminare, sonorizare și climatizare, precum și mini-bar și fraperie pentru șampanie, pentru a întreține atmosfera.

Serviciile de înaltă calitate sunt asigurate de o echipă atentă, bine instruită și dornică să satisfacă orice dorință a clientului. Șoferii sunt adevărați profesioniști: atenți atât în trafic, cât și la nevoile clientului, însă în același timp discreți și serioși.
Desigur, veți fi plăcut surprins și de raportul excelent calitate-preț – limuzinele de închiriat sunt disponibile la prețuri extrem de accesibile: de la 45-80 Euro pe oră, pentru limuzinele de capacitate redusă, la 100 Euro pe oră pentru cele clasice, cu capacitate de 9-10 persoane, sau 150 Euro pe oră pentru modelul Hummer H3.

Așadar, dacă urmează să ai un eveniment de familie sau corporate important, la care vrei să asiguri o „intrare” spectaculoasă, apelează cu încredere la serviciile de închiriere ale Prestige Limousine! Vei găsi mai multe detalii despre servicii și limuzine, precum și datele de contact pentru închiriere, pe site-ul Prestige Limousine: www.prestigelimousine.ro. Solicită-ne o ofertă, iar noi îți vom asigura momente speciale care cu siguranță vor deveni o amintire extrem de plăcută!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.