Program Zilele UNTEATRU - micro-festival de teatru | 28 iulie - 4 august

Miercuri, 03.08.2016
de Diva Hair

Programul celei de-a 6-a ediții a Zilelor Unteatru (28 iulie-4 august) prezintă spectacole și concerte pentru iubitorii de teatru și nu numai. Weekendul prelungit aduce în patru zile de sărbătoare nu mai puțin de opt spectacole de teatru, din care trei premiere, șapte concerte, expoziții de fotografie și sculptură. 

Nume sonore de pe scena artistică și culturală din România au acceptat să fie invitate la micro-festivalul Zilele Unteatru. Robin and the Backstabbers, Byron, Lucia și actori precum Șerban Pavlu vin să încânte iubitorii de artă din Capitală timp de patru zile.

„De ce Unteatru? Unteatru pentru ca din pură pasiune şi aproape lipsiți de orice mijloace, complet împotriva a ceea ce numim "mersul lucrurilor", niste artişti se ambiționează să rămănă artişti, oferind poate cea mai complexă, originală şi proaspătă stagiune a unui teatru din Bucureşti. De ce Zilele Unteatru? Zilele Unteatru sunt aşa, un fel de platouaş cu tot ce are Unteatru mai bun, plus ceva invitați in concert, servit rece în plin sezon al nunților... ce poate fi mai apetisant?”, a declarat Șerban Pavlu, actor.

„E o mare bucurie pentru noi să cântăm din nou la Unteatru, de data asta la Zilele unteatru, cu ocazia aniversării lor. De ei ne leagă multe momente plăcute, găzduindu-ne primele concerte wireless în atmosfera intimă a vechiului lor sediu și făcându-ne să revenim ca spectatori și prieteni. Vă așteptăm pe toți cu drag la concertul nostru de sâmbătă, 30 iulie, să le urăm la mulți ani!", a spus Dan Byron.

Împreună cu Andi Vasluianu, Șerban Pavlu, Oana Pellea, Marian Râlea, Marius Manole, Dorina Chiriac, Gianina Corondan și Lari Giorgescu, actori și prieteni Unteatru, au fost realizate video-uri de susținere al acestui proiect cultural inedit pe care le puteți viziona pe pagina de Facebook Unteatru: https://www.facebook.com/unteatru/                 

Detalii despre programul integral al evenimentului aici: https://www.facebook.com/events/303504203329764/

----

Eveniment realizat cu sprijinul: Staropramen și BRD

Parteneri: SERVE, Hub 44, Hotel Arc de Triomphe

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Radio Seven, Zile si nopți, Observator Cultural, The Institute, Diva Hair, Cariere, Sub25, Urban.ro, The Celebrity Book, IQool, Eva.ro, Nicecream FM, Yorick.ro, A List Magazine, Ziarul Metropolis, Scena.ro, Oameni & Gusturi, Liternet

Despre UNTEATRU

UNTEATRU este un proiect cultural independent rezultat din dorința înființării unui spațiu dedicat activităților artistice. Trăsătura care conferă unicitate proiectului este obiectivul exclusiv cultural de la care organizatorii nu se abat: UNTEATRU nu servește scopurilor comerciale. El funcționează din 2010 ca vitrina în care produsul cultural devine exponat, iar spectatorul vizitator. Obiectivele UNTEATRU sunt vizibilitatea și promovarea tânărului artist, asigurarea unui spațiu de repetiții și producții independente și educația prin cultură.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!