Rent a car iarna – ce avantaje ai și ce trebuie să te preocupe

Rent a car iarna – ce avantaje ai și ce trebuie să te preocupe

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Iarna pare mai greu să faci un traseu, să pleci la un drum mai lung. Mașina trebuie echipată corespunzător, iar asta poate însemna costuri destul de mari, dacă nu există în dotare anvelopele potrivite, precum și alte accesorii și dotări specifice pentru iarnă. Poate că rent a car sună mai avantajos ca oricând.

 Rent a car Rino

Costurile de închiriere pentru o mașină față de a alege taxiul spre exemplu pot fi mult mai rentabile. În plus, ofertele sunt personalizate și perioada de închiriere poate fi oricare. O ofertă interesantă se regăsește la rino-rent-a-car.ro, acolo unde aceasta ține cont de sezon și de cerințele fiecărui solicitant în parte.

Avantaje

Vei dori închirierea pentru a fi mai eficient în realizarea unui traseu, fie el zilnic, timp de o perioadă, fie el ocazional. Cert este că o mașină închiriată este disponibilă nonstop, ceea ce nu poate decât să încânte. Pleci oricând, revii oricând.
Dacă te gândești la faptul că nu ai încredere în alți șoferi, ai control deplin asupra mașinii. Sau poate că este tocmai invers, când consideri că experiența de șofer pentru ce înseamnă să înfrunți provocările iernii nu te ajută, de aceea vei dori un șofer profi care să fie elementul tău de siguranţă pe șoselele înzăpezite.
În plus, din punct de vedere al dotărilor necesare după cum prevede și legea, mașina închiriată este perfect echipată pentru a porni la drum. Astfel, închirierea scutește de grija sezonieră, aceea de a monta anvelope sau de a face diverse achiziții specifice acestui sezon.

Recomandări

Atunci când intervine o astfel de nevoie este clar că mașina închiriată trebuie să fie una ireproșabilă privind starea tehnică, dar și din punct de vedere estetic. Agenția aleasă ar trebui să fie una cu reputație, căci asta înseamnă și echivalentul unui efort de a pune la dispoziție servicii profi, complexe și pe placul publicului.
Ar fi bine că partea de consultanță să nu lipsească. Pentru că iarna impune nevoia unui confort termic, oricine și-ar dori încălzire în scaune, un consum optim, tracțiune integrală, acestea fiind doar câteva dintre repere pentru un solicitant. Cu atât mai mult când drumul parcurs este în zone deluroase sau de munte se impun și dotări care să sporească siguranța, extra spațiu de depozitare etc. Un consultant va putea oferi câteva sfaturi pentru a decide ce tip de mașină este mai rentabilă.

Prețul nu este de neglijat, desigur. Iar mitul de a nu ține cont de ce oferte sunt ieftine se demodează cu fiecare agenție de profil ce poate oferi cel puțin flexibilitate la costuri și dotări extra de care solicitantul se poate lipsi sau dimpotrivă, pe care le găsește ușor accesibile. Este și cazul celor de la RINO Rent A Car, ce dispun de program nonstop și se disting în principal prin varietatea mașinilor oferite spre închiriere, cu un raport optim calitate-preț.

Nu în cele din urmă, mai ales pentru că perioada de iarnă este caracterizată de aglomerație, mai ales în preajma sărbătorilor, este recomandată rezervarea. Cererea de rezervare poate începe fi facuta online mai simplu, netaxată.

 

Articolul urmator
Sâmbăta morților 2023. Când pică moșii de iarnă anul acesta
Sâmbăta morților 2023. Când pică moșii de iarnă anul acesta
Ce accesoriu de iarna ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce accesoriu de iarna ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.