Revelion sold out din luna noiembrie pentru Grupul City Grill

Revelion sold out din luna noiembrie pentru Grupul City Grill

Lorena Teacă

Caru’ cu bere a epuizat locurile pentru Revelion în 27 de zile de la începerea campaniei, adică din luna octombrie, deținând recordul pentru locațiile din Grupul City Grill, care totalizează peste 2.000 de locuri pentru petrecerea dintre ani.

Balul Vienez de la Caru’ cu Bere, ajuns la a 12-a ediție, este din nou cel mai râvnit eveniment de Revelion din cadrul Grupului City Grill, care deține 18 restaurante, dintre care 5 organizează petrecere în noaptea dintre ani. La Caru’ cu Bere, restaurantul preferat al bucureștenilor, au fost disponibile 500 locuri, care s-au epuizat încă din a doua jumătate a lunii octombrie.

Ciolan cu porc

Trattoria Buongiono (Lido si Victoriei), Hanu’ Berarilor (Casa Soare) și Pescăruș au urmat în preferințele celor care doresc să petreacă Anul Nou în București. În aceste restaurante campaniile de sezon s-au încheiat în luna noiembrie, odată cu epuizarea ultimelor locuri disponibile pentru petrecere.

“Anul acesta am închis în timp record rezervările pentru Revelion. Cea mai mare parte a promovării pachetelor a fost făcută în mediul online. Am avut un procent semnificativ de clienți care au revenit, având experiența anilor trecuți, dar a contribuit la acest success și faptul că rezervările s-au putut achita inclusiv cu punctele de fidelizare Out4Food. Pentru noi, ca business, aproximativ 10% din totalul vânzărilor din luna decembrie vin din pachetele de Revelion” a declarat Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

Pește în farfurie

Fiecare locație are pentru noaptea dintre ani o tematică specifică. Dacă la Caru’ cu bere Balul Vienez a devenit tradiție, la Trattoria Buongiorno – „Capo danno frizzante” este o petrecere despre prietenie, despre a fi împreună și a împărtăși experiențe -, la Hanu’ Berarilor – “Gastrorevelionul” este despre preparate din bucătăria românească, veche, dar și reinterpretate într-o manieră contemporană. La Pescăruș, unul dintre restaurantele cu tradiție ale grupului, tematica aleasă a fost “Croazieră în jurul lumii”, propunând diversitate din perspectivă gastronomică, decor, muzică și atmosferă.

Grupul City Grill păstrează pentru noaptea dintre ani și restaurante deschise la liber, restaurante unde nu a fost pregătită o petrecere formală, dar unde clienții pot veni să ia masa într-un cadru festiv, dar relaxat.

Bere

Exista un segment de clienți, de altfel în creștere, care nu doresc să meargă la o petrecere clasică de Revelion, dar nici nu vor să stea acasă. Nu își doresc ceva complicat, formal, dar își doresc ceva festiv. Așa că și anul acesta am decis să păstrăm Trattoria Buongiorno Covaci, City Grill Covaci și Restaurant Hanu’ lui Manuc deschise pentru aceștia, a mai precizat Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

Despre Grupul City Grill

Grupul City Grill este cel mai important jucator roman din industria restaurantelor. Fondat in 2004, Grupul City Grill opereaza in prezent restaurante si cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill si City Café.

Un bărbat

Inca de la primul restaurant, Grupul City Grill a avut la baza ideea de a oferi clientilor un loc potrivit pentru a invita un partener de afaceri la masa, de a crea un loc de relaxare necesar in pauza de masa, cu familia sau cu prietenii. Prin restaurantele operate, Grupul City Grill se adreseaza clientului urban care obisnuieste sa-si petreaca timpul liber in oras si sa-si stabileasca inalnirile business sau personale la o cafea. Meniurile din restaurante sunt accesibile si variate, cu specific romanesc si international.

Articolul urmator
Detoxifierea organismului după Crăciun și Revelion. Ce ne sfătuiește nutriționistul Cristian Mărgărit
Detoxifierea organismului după Crăciun și Revelion. Ce ne sfătuiește nutriționistul Cristian Mărgărit
Ce personaj din Sex and the City esti?
Incepe quiz
Ce personaj din Sex and the City esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.