Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Să ne răcorim acasă

Redactor Divahair.ro

Afară este o zi fierbinte de vară și trebuie să rămâi acasă cu mica ta comoară. Micuțul este sătul de jucăriile sale familiare, iar căldura este insuportabilă. Nu dispera! Surprindeți copilului cu un joc improvizat acasă. Cel mai bine este să ai o curte pentru piscină, dar balconul este la fel de bun pentru acest scop. Dacă nu aveți un balcon, găsiți nylonuri mari și acoperiți o parte din spațiul unei camere.

A face plajă acasă nu necesită atât de mult efort și poate fi foarte distractiv. Dacă copilul este suficient de mare, includeți-l în pregătire pentru a face din gătit o adevărată distracție.

copii in piscina

Răcorirea în zilele toride de vară este ideală cu o piscină sau o cadă pentru copii. Și, deoarece aduceți marea acasă, puteți să scoateți prosoapele de plajă, jucăriile gonflabile și nu uitați să utilizați produsele de protecție solară.

Piscina garantează o distracție fără sfârșit cu apă

Dacă nu aveți decât un minim dintre cele mai necesare obiecte, distracția pe apă va fi redusă la o baie răcoritoare. Cealaltă opțiune este să vă pregătiți în avans obținând cel puțin o piscină. Rețeaua comercială este plină de diferite modele și dimensiuni, care sunt adaptate la spațiul disponibil, capacitatea de apă și adâncimea potrivită în funcție de condițiile și cerințele dumneavoastră.

Pentru copiii mai mici sunt preferate piscinele gonflabile, care după sezonul de vară pot fi adunate până în vara viitoare. Sunt adesea folosite pentru a răcori copilul în siguranță la plajă.

Majoritatea acestor piscine sunt ieftine și practice, datorită posibilității multiple de utilizare: în curte, pe terasă sau în natură. Magazinele sunt pline de atsfel de produse, de dimensiuni și modele diferite. Modelele mai mici sunt decorate cu personaje de desene animate preferate de copiii sau cu imagini amuzante.

copil in piscina cu ochelari de inot pe cap

Jucării gonflabile

Colorate, vesele și în toate formele - o bucată de pizza, gogoașă, unicorn, desert și multe alteșe, jucăriile gonflabile sunt jucării pentru distracția pe apă. Posibilitatea de alegere este foarte mare și poate îndeplini cerințele diferite ale copiilor și ale părinților lor.

Cu toate acestea, cumpărați jucării gonflabile de la comercianții cu amănuntul care garantează originea produselor lor, pentru că marii producători de jucării gonflabile au certificate de calitate. Aceasta înseamnă că au fost îndeplinite cerințele internaționale de siguranță la fabricarea articolelor și că au fost utilizate materiale și coloranți inofensivi pentru copii.

Cele mai utilizate materiale, cum ar fi plasticul netoxic, siliconul, poliesterul și alte produse sunt inofensive pentru copii și pentru familie.

Siguranța copilului necesită respectarea instrucțiunilor producătorului cu privire la utilizarea jucăriei sau a altor atracții pentru piscină.
Se presupune că fiecare articol este testat în producția sa și, prin urmare, trebuie să aveți încredere în modul în care este mai bine să îl utilizați și să îl păstrați.

Producătorii consacrați de produse pentru copii trebuie să respecte prospectul privind siguranță în utilizare. Din acest motiv, cel mai bine este să respectați cerințele de vârstă recomandate și să urmați instrucțiunile, mai ales pentru supapele jucăriilor gonflabile.

Copiii se distrează cu adevărat cu tot felul de jucării de apă și sunt ajutoarele lor preferate în zilele toride de vară pentru răcorire.
Copiii mici se bucură de jucăriile proiectate pentru baie - rațe din plastic, pești, ursuleți de plastic și alte distracții colorate ce îmbunătățesc coordonarea celui mic și fac din momentul îmbăierii o plăcere și o distracție.

Produse cosmetice de protecție solară

Produsele pentru arsuri solare sunt esențiale atunci când vrem să protejăm pielea delicată și sensibilă a bebelușului. Majoritatea preparatelor sunt adaptate vârstei celui mic și sunt realizate din materiale inofensive și slab alergene.

Părinții uneori uită că astfel de produse cosmetice nu sunt folosite doar pe plajă, ci sunt necesare la piscină, pe terasă sau în curte. Pentru ca protecția celor mici să fie eficientă este necesară utilizarea regulată a produselor de protecție solară. Produsele pentru copii protejează împotriva efectelor nocive ale razelor UVA și UVB. Dermatologii sunt convinși că, fără folosirea lor, pielea copiilor prezintă un risc ridicat de arsuri solare sau reacții alergice la soare.

Plăcerile de vară fără griji vor fi garantate dacă respectați regula clasică conform căreia protecția solară sau loțiunea se aplică cu cel puțin 20 de minute înainte de expunerea directă la soare și procedura se repetă la fiecare două ore. Și amintiți-vă că în cel mai fierbinte soare între 11 și 16 ore, cel mai bine este să fiți la umbră.
Tot ce aveți nevoie pentru a vă distra cu copilul acasă și a vă construi propria plajă puteți găsi pe kidso.ro.

Surse foto: pexels.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!