Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Semne că îngerul tău păzitor încearcă să ia legătura cu tine

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Este o credință comună că fiecare dintre noi a venit în această lume pentru a îndeplini o misiune și că suntem îndrumați pe calea cea dreaptă de un ghid spiritual, de regulă îngerul nostru păzitor, Putem să ne imaginăm îngerul ca pe o formă de energie celestă care ne orientează într-o lume haotică și ne ajută să ne împlinim potențialul.

Deși sunt mereu alături de noi și au rolul să ne ghideze, îngerii nu se pot manifesta în forme materiale în lume, pentru că vin dintr-o dimensiune cu totul diferită de a noastră. Îndrumările angelice vin, de regulă, sub forma unor vise, a simbolurilor, a unor indicii care ne arată calea corectă.

Dacă vom cunoaște semnele că îngerul încearcă să comunice cu noi, vom putea desluși mai bine mesajele sale. Descoperă în galerie cele mai des întâlnite dintre aceste semne. 

O pană albă

O pană albă

Îngerul tău păzitor ar putea aduce în calea ta o pană albă, numită ”cartea chemării”, pentru a-ți da de veste că se află în preajma ta. Pana albă este un semn care îți comunică: ”Sunt aici pentru tine, nu ești singur.” Acest semn apare, de obicei, atunci când treci prin perioade dificile și lispite de speranță. De regulă, vei găsi aceste pene în cele mai neașteptate locuri, unde este greu să ajungă o pasăre. 

Curcubee

Curcubee

Curcubeul este un semn comun al dragostei divine. De câte ori ceri ajutor din partea lui Dumnezeu, prin intermediul îngerilor, vei începe să vezi curcubee. Acesta este un simbol care îți arată că îngerul tău păzitor este cu tine. Un curcubeu în jurul lunii, un curcubeu dublu sau un curcubeu într-o zi fără ploaie sunt semne cu atât mai puternice ale prezenței angelice. 

Mici monede

Mici monede

Dacă găsești bănuți pe drum, pot fi un indiciu că îngerul este în preajmă. Acest lucru se întâmplă mai ales când te preocupă anumite probleme financiare și ai unele temeri legate de bani. Desigur că valoarea acestor bani nu îți rezolvă problemele financiare, dar este un indiciu că îngerul te veghează și te va îndruma să treci peste dificultăți. 

Mesaje în media

Mesaje în media

Odinioară nu ne-ar fi venit să credem, dar azi ziarele, televizorul sau calculatorul sunt lucruri obișnuite, pe care îngerii le pot folosi ca să ne trimită mesaje. Astfel de semne apar, de obicei, când ai cerut deja ajutorul divin și aștepți să se întâmple ceva bun în viața ta. Răspunsul poate veni în multiple forme: poți găsi un articol într-un ziar sau revistă, care te ajută într-o anumită problemă; poți auzi o știre la televizor care îți dă răspunsul căutat sau poți da peste un mesaj online, care reprezintă soluția pentru dificultățile tale. Important este să fii mereu în așteptarea răspunsului divin. 

Surse foto: IStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (33)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta