Start în cușca leilor la Feeric Fashion Week Sibiu

Start în cușca leilor la Feeric Fashion Week Sibiu

Redactor Divahair.ro

Cea mai importantă săptămână a modei din Europa de Est, Feeric Fashion Week, a debutat la Sibiu marți, în curtea interioară a Palatului Brukenthal. Mihaela Cîrlugea a pus în scenă un adevărat spectacol de dans și modă răsplătit cu ropote de aplauze la final de prezentare. Colecția designerului român este intitulată „Painting Tim`s Dreams” și are ca sursă de inspirație atât filmele lui Tim Burton cât și fotografia de modă realizată de Tim Walker. „Preocuparea mea este de a crea ținute feminine și versatile, care în funcție de accesorii să poată fi purtate atât dimineața la birou, la malul mării sau în parc dar și la un cocktail sau la un eveniment elegant de seară”, spune Mihaela despre colecția ei. Toate ținutele colecției sunt personalizate prin pictură manuală iar fiecare produs este pictat individual, în acord cu starea artistului din acel moment.

A doua prezentare a zilei poate purta fără nicio exagerare renumele de cea mai neconvențională prezentare din Feeric Fashion Week 2016. Bianca Popp, unul dintre cei mai inovatori designeri români, a prezentat noua sa colecție în cușca leilor din Grădina Zoologică Sibiu. Modelele au pornit din interiorul cuștii pe pasarela amenajată pe aleile Grădinii iar la finalul prezentării, cei doi lei și-au făcut apariția în țarc, spre încântarea audienței. Volumul sonor al prezentării a fost considerabil redus față de show-urile anterioare pentru a proteja animalele. Colecția s-a intitulat „Romance Fast Forward” și este considerată de designer drept un comentariu despre relațiile umane de mare viteză sau despre superficialitate și consum.

Prima zi a Feeric Fashion Week a continuat la Versailles by Buonavista, unde, pe marginea piscinei, publicul a asistat la prezentarea unei noi colecții de costume de baie a brandului parizian Lise Charmel. Femeia Lise Charmel este pusă în evidență de frumusețe, creativitate ieșită din comun, calitate de primă mână, eleganță și foarte mult bun simț. Lenjeria viselor sale combină materiale de o finețe rară, oferind unicitate și sofisticare. Seara s-a încheiat cu Mysterium Party, pe marginea piscinei. Fete frumoase, zâmbete, dans și o atmosferă de neuitat pentru toți invitații din străinătate, ingrediente pentru un nou concept lansat de echipa festivalului, Feeric Nights.

A doua zi a Feeric Fashion Week debutează cu o prezentare de pantofi, realizată de brandul argentinian Ruma Zapatos. Prezentarea are loc la ora 13 în tunelul ce leagă străzile Mitropoliei și Xenopol. De la ora 16, Gina Cas prezintă o nouă colecție în fabrica Boromir de la ora 16 iar la ora 19, Feeric Fashion Week se mută pentru câteva ore la Palatul de Vară de la Avrig, unde publicul va putea admira o colecție semnată Lavinia Ilieș și Sebastian Roncea. La finalul prezentării, Diana Pavelescu susține o nouă prezentare a vinurilor Jidvei sub emblema „Tehnica degustării vinurilor”. Prima seară în Feeric Venue programează patru prezentări, Vasilije Kovacev, Bianca Popp, Pimpi Smith și Agatha Ruiz de la Prada. Prezentările în Venue încep la ora 22 iar după ora 23.30 va începe primul party indoor al festivalului, Mysterium Party realizat de Jidvei.

Feeric Fashion Week este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu și susținut de Primăria Alba Iulia.

Ediția din acest an a Feeric Fashion Week este organizată în parteneriat cu Jidvei.

Susținut de: Banca Transilvania;
Parteneri de ediție: Mysterium, AutoSchunn, Evian, Strongbow;
Parteneri de tradiție: Boromir, Wella, Redal Expo, Kessler, Buonavista, Școala de șoferi Prima, Mainetti;
Partener media internațional: FNL Network;
Partener media național: Kiss FM;
Parteneri media: Trend Prive Magazine, The Backstage Collections, Alist Magazine, Whisper, Look TV, Diva Hair, Zile și Nopți, Casino.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.