Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Testul Mărțișorului: ce șanse ai să te îndrăgostești în această primăvară

Luni, 27.02.2017
de Andreea Baluteanu

Nu mai e mult și ne vom agăța din nou mărțișoare primite de la cei dragi în piept, la încheieturi sau atârnate de coliere delicate, celebrând cel mai frumos anotimp al anului. Noi de bucurăm de orice bijuterie, dar știai că simbolistica Mărțișorului e atât de puternică, încât poate decide și câtă dragoste vei atrage în această primăvară?

Vrei să știi dacă te îndrăgostești în cele trei luni care urmează? Nicicând nu a fost mai simplu să afli: alege o imagine dintre cele de mai jos și verifică-ți conexiunea cu iubirea. Mărțișorul îți arată cum stai cu dragostea în această primăvară!

Testul Mărțișorului: te îndrăgostești sau nu în această primăvară?

Vrei să știi dacă sorții îți surâd sau nu în dragoste în această primăvară? Alege unul dintre cele patru simboluri asociate cu Mărțișorul, din imaginile de mai jos!

colaj martisor

 1. Ai ales buburuza

Reprezentantă a soarelui, a Fecioarei Maria sau pur și simplu a norocului, buburuza, duioasa vestitoare a primăverii, este una dintre drăgălașele vietăți pe care le primim cu atâta bucurie în viața noastră. Nu e de mirare că, fiind atât de bogată în semnificații, buburuza ornează cele mai bine-primite mărțișoare.

Cu toate acestea, alegerea ta nu îți garantează și noroc în dragoste. E adevărat, buburuzele zburând erau considerate semn de bun-augur în iubire, dar nu și cele care stăteau pe loc, despre care credințele populare sugerau că atrag ghinionul în dragoste, despărțirile și puteau chiar îndepărta persoana respectivă de căsătorie. Mai departe, în unele legende, buburuza este soția Zeului Fulgerelor, care a fost însă „pătată” cu cele șapte puncte negre pentru că a fost necredincioasă în căsătorie. Nu e un simbol cu care ai vrea să îți asociezi viața sentimentală!

 1. Ai ales potcoava

Potcoava de cal i-a speriat și pe Dracul, dar și pe vrăjitoare, conform unor credințe populare străvechi, și este considerată un simbol deosebit de puternic, asociat cu norocul, dar și cu protecția de cele rele. Aparținând calului, animal binecuvântat, și înzestrată cu conotațiile duale ale fierului (considerat atât benefic, ca unealtă împotriva răului, dar și malefic, din cauza prezenței sale ca armă), potcoava este unul dintre cele mai pline de semnificaţii mărțișoare.

Fii fericită, ai făcut o alegere minunată! Vei avea noroc și o primăvară rodnică în dragoste, dar și plină de satisfacție sexuală. Potcoava e simbol al fertilității și al puterii, ceea ce o transformă într-un imbold atât de dorit pentru primăvară! Nu putem decât să ne bucurăm pentru tine!

 1. Ai ales cheița

Simbol al deschiderii, al inițierii, al pătrunderii în sfere înalte, într-un alt univers, cheia-Mărțișor este asociată atât cu inteligența și cu succesul profesional, cât și cu dragostea. Tradițiile spun că te ajută să îți împlinești și idealurile, dar și să îți descoperi calea către succes.

Ceea ce nu înseamnă însă că nu vei avea parte de dragoste! Mărțișorul în formă de cheie îți va deschide poarta către o nouă iubire, care va apărea în viața ta ca o adevărată minune. Te vei îndrăgosti, și acest lucru va avea darul de a-ți schimba cu totul existența, de parcă ai fi schimbat trista realitate cotidiană cu un adevărat paradis.

 1. Ai ales trifoiul cu patru foi

Una pentru sănătate, a doua pentru dragoste, a treia pentru bogăție și a patra pentru celebritate: fiecare frunzuliță verde din trifoi aduce un spor în viața ta. Trifoiul cu patru foi este unul dintre cele mai puternice simboluri ale Mărțișorului, tradițiile transformându-l nu doar într-un magnet pentru amor, ci și într-un protector de rele.

Felicitări, dacă ai ales proaspătul trifoi cu patru foi, tocmai te-ai abonat la o dragoste ca în povești în această primăvară. Vei avea parte nu doar de o îndrăgosteală aprinsă, ci și de noroc, stabilitate și fidelitate. Pe scurt, ai făcut o alegere excepțională!

Testul Mărțișorului îți proorocește dacă primăvara îți va aduce iubirea mult-visată: ție ce ți-a promis?

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!