The Minister Of Elegance IV - Christmas edition 2015

Miercuri, 06.01.2016
de Bianca Geica

" The Minister of Elegance" a ajuns in 2015 la cea de-a patraeditiesi, pe final de decembrie, a reunitpeste 30 de femeidindiferitedomenii de activitate, precummoda, film, teatru, muzica, fotografie, arhitectura, design si PR.

Proiectul "The Minister of Elegance" a luat nastere din dorinta de a demonstra publicului larg ca, desi traim in era consumerismului, eleganta , rafinamentul si stilul raman nealterate. Pentru fiecare editie, organizatorii proiectului aleg pe cele mai reprezentative prezente feminine din Bucuresti, pentru a lua parte la aceste intalniri.

"The Minister of Elegance" a devenit astfel o traditie, reusind sa descopere noi stiluri si personalitati la fiecare editie. Pentru a mentine si educa stilul personal  al doamnelor si domnisoarelor din Bucuresti, "The Minister of Elegance"isi doreste sa evidentieze, prin diverse mijloace de comunicare vizuala, importanta Stilului Vestimentar Personal. Acesta, alaturi  de atitudine, formeaza o imagine puternica si care nu poate fi ignorata.

Anul acesta, proiectului "The Minister of Elegance" i s-au alaturat Cosmina Pasarin si Magda Coman (initiatoarea proiectului Atipic Beauty), care le-au vorbit participantelor despre frumusete si despre proiectul Atipic Beauty - Frumusete fara Limite. Un proiect ce reuneste o serie de femei puternice din Romania, care au reusit sa treaca peste realitatea de a fi imobilizate in scaunul cu rotile si care au aratat lumii intregi ca isi pot continua viata la fel de natural si normal ca oricare dintre noi. Atipic Beauty reprezinta in Romania o deschidere a o portunitatilor in ceea ce priveste moda pentru persoanele cu dizabilitati.

Pentru a marca cea mai recenta editie "The Minister of Elegance", Alex Vlad a creat un clip de promovare, alcatuit dintr-un mix de imagini de stil, atitudine si clasa a participantelor. Campania este insotita de o serie de fotografii realizate de Dacian Foldi - The Storyalist si de Alex Gelehrter.  

Sedinta foto/video ce a marcat a patra editie "The Minister of Elegance" a avut loc la IDA (Italian Design & Arhitecture), situat in strada Argentina nr. 43.

Parteneri: IDA/ Cointreau/ Cotnari / Atipic Beauty / Floraria In Strada;

Parteneri media : Active News/ Say Rouge/ Andrei Vulpescu/ Barbosul.ro/ BigCityLife/ BucharestStyle/ Denis Radu/ DivaHair/ Etiquette/ FugaPrinMagazine/Gabriela Simion/ Amaia/ ExpressTheStyle by Ingrid Ispas/ Inoras.ro/ Instaglam/ InStilulMeu/ Iqool/ JurnalLifeStyle/ LeBoutique/ LooKool/ LasMinuteCouture/ MissTv/ Pia Marina/ ReadMyMind / Revista-Atelierul/ RomaniaFashion/ Romanticu/ Shopaholica/ Social Agenda/ Stefan Hamza/StilMasculin/ STUP/ Suburban/ UrbanThings/ VIP/ TheEssenceOfStyle/ Creative Class.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!