Top 3 cele mai bune școli de Beauty din Romania

Redactor Divahair.ro

Numărul școlilor care oferă cursuri autorizate de beauty a crescut, devenind tot mai greu să gasești locul potrivit unde să te dezvolți profesional.

Cursurile de formare profesională vin la îndemâna oricui dorește să-și ducă pasiunea la rang de artă! Fie că ești începător sau deja profesionișt și vrei să îți îmbogățești CV-ul cu specializări și tehnici noi, tot ce trebuie să faci este să gasești cursul și locul potrivit.

Recomandările noastre:

1. Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH oferă cursuri autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Natională pentru Calificări. Dispun de un portofoliu impresionant, cu 11 cursuri din categoria Beauty, desfășurate în cele patru sedii, două din București, unul în Ploiești și recent un nou sediu în Cluj-Napoca. De ce Atelierele ILBAH? Nu o spunem doar noi, dar și numărul de premii câștigate atât de școală cât și de actuali cursanți sau absolvenți. În 2018 a fost votat cel mai bun centru de formare și calificare în cadrul Bucharest Fashion Week și Gala Cosmobeauty, iar în 2019 votată cea mai bună scoală de Coafură în cadrul Galei Cosmobeauty .

  • Curs Machiaj Profesional – Este un curs Autorizat, cu diplomă recunoscută național și internațional unde îți vei dezvolta tehnica și vei obține un prim start într-o viitoare carieră de Make-up Artist. Aici vei parcurge alături de profesioniști toate tipurile de machiaj consacrate, de la machiajul de zi la cel de seară, machiajul corector sau cel special, pentru sedințe foto, televiziune, film sau prezentări de modă.
  • Curs Cosmetică – Aici vei învăța cum să studiezi și să tratezi probleme de estetică și de înfrumusețare a corpului, vei deprinde noi tehnici, iar la final vei putea profesa atât în țară cât și în străinătate, fiind un curs acreditat.
  • Curs Coafor Stilist – Este dedicat persoanelor pasionate, aflate la început de drum, care doresc să învețe tehnică de la cei mai buni specialiști în domeniu. Vei deprinde noțiuni de tunsoare, coafură, machiaj și tot o dată vei avea ocazia de a pune în practică cele învățate, în cadrul evenimentelor mondene de fashion, beauty și TV.
  • Curs Frizer – În cadrul cursului vei învăța cum să realizezi cu ușurință tunsori bărbătești impecabile, adecvate fiecarui tip de fizionomie sau constituție, cum să începi o afacere și noțiuni principale despre cum menegeriezi un salon. Si multe altele... toate cursurile Atelierele ILBAH din domeniul Beauty pot fi vizualizate aici: www.ateliereleilbah.ro/cursuri-din-categoria-beauty

2. Beautyone

Este o școală care ofera cursuri de Cosmetică și Machiaj Profesional care iși dorește să formeze profesioniști în domeniu, prin oferirea de servicii de calitate. Ambele cursuri sunt acreditate și structurate pentru a oferii participanților toate informațiile și tehnicile necesare pentru a profesa în domeniu.

  • Cursuri Cosmetică – Oferă 2 cursuri, unul pentru începători care cuprinde 2 module și durează 6 luni și unul pentru avansați unde vei studia terapiile de ten și terapiile corporale.
  • Cursuri Machiaj profesional - Oferă 3 tipuri de cursuri de machiaj: profesionist, pentru avansați și automachiaj. În timpul cursului de machiaj, îți însușești cele mai noi tehnici și cunostințe în arta machiajului profesional.

3. Academia de coafor și make-up

Oferă două cursuri profesionale de coafor și machiaj, autorizate de ANC, recunoscute național și internațional. Cei mai buni cursanți beneficiază de recomandări la cele mai bune saloane din București.

  • Curs Coafor – este susținut de Academia de Coafor by Dorina Gheorghe și este bazat pe 80% practică și 20% teorie și își propune să îți dezvolte aptitudinile de coafor, tunsoare, styling și culoare.
  • Curs Machiaj profesional – este susținut de trainer Ana Maria Vasile, iar cursul te va îndruma pe drumul sigur în devenirea unui bun profesionist în arta machiajului.

 

Articolul urmator Ce sunt bocitoarele? Mai există acest obicei la înmormântările din România?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.