Transport elegant și cu stil, cu limuzinele de închiriat de la 123 LIMUZINE

Transport elegant și cu stil, cu limuzinele de închiriat de la 123 LIMUZINE

Eugenia Dinescu, redactor

Asigură-ți un transport elegant și impresionant la orice eveniment deosebit din viața ta: optează pentru o limuzină de închiriat, oferită de firma 123 LIMUZINE! Te vei simți ca un adevărat VIP, indiferent de eveniment!

 

123 LIMUZINE dispune de un parc de peste 20 de limuzine de închiriat, cu modele clasice, de epocă,
sau moderne. Limuzinele de închiriat sunt potrivite pentru orice tip de eveniment: cerere în căsătorie, nuntă, botez, balul bobocilor, zile de naștere, petrecerea burlacilor sau a burlăcițelor, evenimente private, sau petreceri private și corporate. Confortul, siguranța și serviciile de cea mai bună calitate vor ajuta la crearea unei atmosfere deosebite, luxoase, însă în același tip relaxante și plăcute pentru cei prezenți.­­

Serviciile incluse în preț pentru fiecare limuzină sunt următoarele: șofer, combustibil, șampanie, whisky/coniac, băuturi răcoritoare, și gheață. Pe lângă acestea, în funcție de eveniment, 123 LIMUZINE îți poate oferi pachete speciale și oferte personalizate, care să includă servicii suplimentare.

Limuzinele pentru nuntă pot veni la pachet cu servicii precum furatul miresei cu talibani/americani sau Mickey Mouse (include furatul miresei, nașei și a 5 prietene), pachetul „Fum greu și gheață carbonică” (ideal pentru dansul mirilor sau momentul când se aduce tortul), porumbei (pentru un moment deosebit, romantic, menit să aducă noroc mirilor), artificii (ideale pentru momentul sosirii mirilor sau la finalul nunții, serviciile fiind asigurate de o firma specializată, autorizată), dansatoare orientale (un moment special pentru mire sau naș), și fântână de ciocolată (cu ciocolată belgiană și fructe răcoritoare). În plus, mireasa se poate bucura de un machiaj profesional, iar dacă se închiriază pachetul cu servicii complete (închiriere limuzină, fum greu și gheață carbonică, fântână de ciocolată, porumbei), mireasa poate beneficia de o probă de machiaj gratuită!

În cazul închirierii unei limuzine pentru botez, se poate alege din serviciile menționate mai sus. Pe lângă acestea, limuzina ți le va aduce și pe cele trei ursitoare, care vor asigura un moment magic, special pentru bebeluș, cu un mesaj plin de urări de bine!

Limuzina de închiriat poate fi utilă și în cazul unor situații unde este nevoie de transfer la aeroport (transport de la și către aeroport). Un astfel de serviciu va impresiona orice invitat de afaceri! Va ajuta la crearea unei atmosfere relaxante, plăcute, care sigur va fi benefică odată ce vor începe discuțiile de afaceri.

Modelele și mărcile disponibile la 123 LIMUZINE sunt variate și potrivite pentru toate gusturile. Spre exemplu, pentru un eveniment modern poți alege o mașină pe măsură: limuzina Chrysler 300C, cu un interior spațios și aerisit, tapițerie din piele, geamuri fumurii, DVD+TV, bar. Este o limuzină elegantă, care va da evenimentului o notă rafinată, luxoasă. De altfel, este potrivită și pentru transferuri la aeroport, având un portbagaj extrem de spațios.

Pentru un aer retro, se poate opta pentru limuzina de epocă Excalibur. Cu un design asemănător autoturismului Mercedes-Benz SSK 1930, limuzina de epocă dispune de dotări moderne (tapițerie din piele, geamuri fumurii, DVD+TV, bar) și este perfectă pentru nunți, balul bobocilor, sau evenimente romantice alături de persoana iubită.

Cea mai populară limuzină de închiriat, modelul Lincoln Town Car, are design-ul clasic și elegant al unei limuzine americane. Dispune de dotările obișnuite (tapițerie din piele, geamuri fumurii, DVD+TV, bar) și reprezintă o alegere potrivită pentru orice tip de eveniment – este perfectă și pentru evenimente VIP sau petreceri private și corporate.

Pe lângă limuzinele de închiriat și serviciile suplimentare, 123 LIMUZINE îți oferă și serviciul de închiriere a unui șofer, pentru evenimentele la care ești invitat însă dorești transport tot cu mașina ta. Șoferii din cadrul 123 LIMUZINE sunt 100% profesioniști, atenți și discreți, îmbrăcați elegant și instruiți pentru a oferi cele mai bune servicii.

Deja sună tentant să apelezi la o limuzină de închiriat pentru evenimentul pe care îl plănuiești, nu? Tot ce rămâne de făcut este să intri pe site, www.123limuzine.ro, unde vei găsi detalii referitoare la costuri și oferte, precum și datele de contact pentru a închiria o limuzină.

Călătorește cu stil la evenimentele deosebite din viața ta, pentru o atmosferă elegantă și o amintire cu totul specială! Apelează la 123 LIMUZINE pentru a închiria limuzina dorită!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.