Un show cinstit by Bărbierii

Vineri, 27.05.2016
de Diva Hair

Bărbierii este un concept de salon destinat exclusiv bărbaţilor şi are că scop prestarea serviciilor de întreţinere a părului şi a bărbii. Frizeria relaxată este situată în centrul oraşului Bucureşti, la 3 minute de Piaţa Victoriei, pe strada Gheorghe Manu nr. 14.

Într-o lume unde toţi oamenii se învârt în cerc grăbiţi, Bărbierii opresc timpul în loc luni, 30 mai, orele 19:00 şi fac un show pe un gang urban din Bucureşti, cu o prezentare de hairstyle ce include 10 modele masculine. Pentru un show relaxat îi întoarcem pe băieţi în anii '40 cu tunsori şi bărbi de-ţi vine să îţi dai părul pe spate. Asta nu e tot, fiecare model va avea câte un mesaj inspiraţional la care măcar odată pe zi ar trebui să ne gândim cu toţii.

Odată cu trecerea timpului istoria modei în ceea ce priveşte părul se schimbă şi cum nimic nu este nou moda anilor '40-'60 a revenit fiind adoptată de către majoritatea bărbaţilor. De la show-ul de tunsori vei pleca cu idei concrete despre corelarea atitudinii tale cu fizionomia şi tipul de par.

Conceptul Bărbierii (lansat ca şi Barbershop by Neagu Marius) a pornit de la clasicul frizeriilor de altă dată şi a devenit în scurt timp un loc cool în care bărbaţii nu vin doar să se tundă şi să fie aranjaţi ci şi să socializeze.

Atunci când ieşi din frizerie cu o tunsoare perfectă pentru fizionomia ta, nu te poţi abţine să nu fii mai îndrăzneţ. Aşa că dată viitoare când eşti în Piaţă Victoriei opreşte­-te la Bărbierii. O să fii fericit că ai făcut­-o!

Dress code: dapper style

Urmăreşte evenimentul pe Facebook aici!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!