Veranda Mall vă invită cu mic, cu mare la cea de-a doua ediție a Târgului Educațional Explorium

Alexandra Dragoi

 Bucureşti, 18 Aprilie 2018 – Între 21 și 22 Aprilie, Veranda Mall organizează cea de-a doua ediție a Târgului Educațional Explorium - eveniment dedicat părinților și copiilor. În cadrul acestuia, școlile din proximitate vor avea ocazia să își prezinte programele de activitate, iar cei mici vor participa la workshop-uri educaționale: muzică, teatru, programare, dezvoltare personală, limbi străine, bune maniere și nu numai.

targ

Standurile demonstranților vor fi amplasate la nivelul 1 al spațiului comercial – zona Gymboland - pentru optima desfășurare a activităților, iar copiii vor avea astfel ocazia să ia parte la o adevărată aventură educațională, în urma căreia, pe lângă experiența acumulată, vor câștiga și diverse cadouri.   

 “Ne dorim ca Explorium să faciliteze accesul părinților la informații cât mai complexe despre programele educaționale ale școlilor din comunitatea lor, pentru a putea alege ulterior cea mai potrivită variantă. De asemenea, ne propunem să le oferim celor mici posibilitatea de a învăța distrându-se, într-un mediu prietenos, alături de profesori și profesioniști ai unor domenii variate: informatică, muzică, dans, teatru, balet, limbi străine, iar lista poate continua. Pentru noi, bunăstarea comunității din jurul Veranda Mall înseamnă o atenție specială acordată nevoilor tuturor membrilor ei: de la cei mai mici, până la cei mai mari” - Maria Craciun, Veranda Center Manager.

Pentru că joaca este foarte importantă pentru dezvoltarea personalității copiilor, Veranda Mall pune la dispoziția lor și locuri de joacă special amenajate: măsuțe cu jucării de construcție, puzzle-uri, cărți de colorat și multe altele. În plus, la The VR Cinema, aceștia vor avea ocazia să trăiască o experiență senzorială inedită: nu vor urmări o simplă proiecție, ci vor fi transpuși în propria lor lume 360o.

targ educational

Printre participanții la Explorium se numără: ECDL România, Verita International School, Edu&Care, Young Engineers, Baterel, Școala de dans „Lotus Dance”, Centrul educațional „Wings”, Clubul de artă „Arta jucăușă”, Improvisneyland, Școala de muzică „Boem Club”, Școala de teatru „Qfeel”, Proerudio School of English, Gritty Labs, Școala de balet „Bucharest City Ballet”. Pe lângă prezentarea programelor de activitate, aceștia vor susține demonstrații gratuite și interactive pentru cei mici: mini-show-uri de improvizație, de dans și nu numai.       

La ediția anterioară a Târgului Educațional Explorium au participat, în cele două zile, aproximativ 1.500 de copii însoțiți de părinți, 8 unități de învățământ și au avut loc 8 cursuri demonstrative.

Despre Veranda Mall

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp. Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Maxbet, KFC, Starbucks, Pizza Coloseum, McDonald’s, Salad Box, Sultan, English Home, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom. Centrul comercial are ca agent unic de închiriere compania de consultanţă imobiliară CBRE, care se ocupă și de managementul Veranda Mall. Investiția totală pentru dezvoltarea centrului comercial Veranda Mall, proiectat de arhitecții englezi Chapman Taylor și Studio 10M, atinge nivelul de 60 de milioane de euro.

Articolul urmator S-a schimbat tot! Tot ce trebuie să știi despre cea de-a 10-a ediție “Vocea României”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.