Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Vezi cum a fost la Word Beard Day 2016 la Pow Wow!

DivaHair

În weekend a avut  loc Ziua Mondială a Bărbii, motiv pentru care am celebrat şi noi la POW WOW - Calea Victoriei 102 -108.

Ziua Mondială a Bărbii, marcată în fiecare an în primul weekend al lunii septembrie, este un prilej ca toţi bărboşii să se adune şi să sărbătorească împreună, conform site-ului dedicat acestui eveniment, worldbeardday.com.
Fiind dedicată promovării masculinităţii şi a bărbii în special, bărbieritul este considerat o lipsă totală de respect în această zi. Totodată, conform tradiţiei, bărbaţii cu barbă trebuie să se relaxeze şi să nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau îndatoriri de familie.

De asemenea, membrii familiei bărbosului în cauză ar trebui să îi facă toate poftele, măcar în această zi, în onoarea podoabei sale faciale.


Evenimentul a fost prezentat de Andrei Coman, iar adevăratul prieten al bărbaţilor cu barbă „Clubmen Crea'Tif” a fost prezent cu un Barber Shop live.

Deoarece evenimentul a reprezentat un moment de sărbătoare şi ceremonie în cinstea podoabei faciale, în cadrul său am premiat  „Cea Mai Frumoasă Barbă” la categoriile bărbi mari şi bărbi mici, cu premii ce vor consta în produse de la bine-cunoscutele branduri: BaByliss For Men România / Wood Be Nice / the urban ties / VANTO.ro / Beauty One / http://www.drksoap.com/ http://www.menrock.com/BaByliss For Men, stilistul tău personal ce îţi oferă în confortul casei tale rezultate precum cele din saloanele de specialitate. Cu peste 100 de ani de experienţă în materie de styling şi îngrijire persoanală, BaByliss For Men oferă o gama variată de produse menite să satisfacă şi cele mai exigenţe pretenţii.

Aparatele beneficiază de o tehnologie unică şi inovatoare intitulată W-Tech. Astfel, lamele produselor sunt poziţionate în formă de W pentru prinderea întregului păr dintr-o singură mişcare.

Fie că îţi doreşti o barbă clasică, un full beard sau o barbă cu aspect neuniform, trimmerele şi aparatele multifuncţionale de la BaByliss For Men sunt soluţia perfectă pentru îngrijirea părului facial.

Bărbierii au prezentat  10 modele masculine, bărbaţi bine aranjaţi, care mai de care cu barbă şi mustaţă sofisticată şi dichisită.Bărbierii este un concept de Barbershop care a pornit de la clasicul frizeriilor de altădată şi a devenit în scurt timp un loc foarte popular. În fiecare zi le calcă pragul peste 30 de domni bine îmbrăcaţi, ce caută să îşi facă o tunsoare similară anilor '40-'50, vremuri în care majoritatea bărbaților puneau un accent covârşitor pe acest aspect. Încă de la intrare, salonul te domină cu un uşor miros de mentă ce te desfundă până în măduva oaselor şi, bineînţeles, inconfundabilul miros de aftershave care îţi reîmprospătează tenul după bărbierit.Artele vizuale sunt un element-semnătură pentru evenimentele realizate de către Stup Art-Fashion. Astfel, nici de această dată nu ne-am abătut de la tradiţie, cu o expoziţie semnată de The Storyalist.

Parteneri: POW WOW/ Jägermeister / True / BaByliss For Men Romania / Dear Barber Romania/ VANTO.ro/ the urban ties/ The Storyalist/ Wood Be Nice / ShOOka Design / http://www.drksoap.com/ / http://www.menrock.com/ / Clubmen Crea'Tif / Barbierii / Beauty One / Str8/ The Cover/

Parteneri media: Stil Masculin / Barbosul.ro/ Bucharest style / Denis Radu PR/ Naked Brands/ Louise Ro / Luana Codreanu/ Revista Bulevard / readmymind Blog/ Creative Class / Vlogul lu' Cristache / DivaHair.ro / Revista FPM / InStilulMeu.ro / Jurnal LifeStyle / Le-Boutique / Pia Marina Voicu / Presa In Blugi / Social Agenda /

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!