Water in plastic is not fantastic. Bea acasă apă de izvor fără PET-uri!

Water in plastic is not fantastic. Bea acasă apă de izvor fără PET-uri!

Redactor Divahair.ro

Hai să zicem că nu-ți place gustul apei de la chiuvetă – sau poate că n-ai încredere în apa aia.
Să zicem și că nu-ți place să cari acasă apă la 2 sau la 5 litri de la magazin acasă.
Să zicem și că nu-ți convine să dai pe apă cât nu face ca să-ți fie adusă acasă de un curier, printr-o aplicație.
Și, poate cel mai important, să zicem că nu-ți place priveliștea nenumăratelor PET-uri pe care le vezi plutind pe râuri, aruncate aiurea la marginea drumului sau pe stradă.
Dacă ai măcar o problemă din cele de mai sus, există acum o soluție să scapi de ea.

femeie care bea apa La fantana

La Fântâna îți livrează acasă apă de izvor, bună și sigură pentru consum zilnic, la preț de supermarket, în sticle reutilizabile de 8 litri!. Asta înseamnă că:

  • Nu mai cari tu apă de la magazin, vine apa la ușa ta, la preț de magazin!
  • Nu mai pui în circulație ambalaje PET de unică folosință, ce riscă să ajungă în mediu și să polueze, pentru că bei apă dintr-o sticlă reutilizabilă.

De ce contează din ce beau apă?

O sticlă reutilizabilă de policarbonat (care e tot un plastic, dar reutilizabil, spre deosebire de PET, și care transportă apa într-un circuit controlat, igienic și sigur) poate fi reutilizată de până la 50 de ori. Fiecare utilizare a acestei sticle înseamnă că 4 PET-uri de 2l sau 16 PET-uri de 0,5l nu mai intră în circulație și nu mai riscă să ajungă în mediul înconjurător. Asta înseamnă că, într-un ciclu de viață, o astfel de sticlă reutilizabilă oprește cumpărarea a 200 până la 800 de ambalaje PET, din care multe, în România, nu ajung în circuitul de reciclare, ci în mediul înconjurător.

Ce fel de apă beau?

Apa din aceste sticle este apă de izvor, extrasă de la Tălmaciu (jud. Sibiu). Aceasta este dublu filtrată și ambalată fără a fi supusă vreunui tratament fizic, chimic sau microbiologic. Este o apă oligominerală, cu o mineralizare totală de sub 500 mg/l, cu gust plăcut și echilibrat, datorat sărurilor de calciu și magneziu și o compoziție minerală stabilă. Apa intră în categoria celor recomandate pentru consumul zilnic, având conținut extrem de redus de sodiu și e recomandată și celor cu restricții dietare. În fabrica modernă unde o îmbuteliem, avem și un laborator propriu, unde testăm apa permanent.

Cum funcționează? Extrem de simplu!

Găsești în magazinul online mai multe pachete START. Alege-l pe cel cu volumul de apă potrivit nevoilor de consum ale familiei tale. Vei plăti, la această primă livrare, și garanția sticlelor. Când apa e pe terminate, comandă un pachet REFILL. Echipele La Fântâna ajung la ușa a în 24-72 de ore, îți aduc comanda cu sticlele pline și le preiau pe cele goale.

Poți să crești sau să scazi numărul de sticle comandate la fiecare nouă comandă, dacă vrei (citește întrebările frecvente pentru toate informațiile). Iar dacă la un moment dat nu mai vrei să-ți aducem apă astfel, poți aduce sticlele la orice centru La Fântâna și-ți iei banii pe ele înapoi.

Apa de izvor îți vine ușor!

Articolul urmator
„Marea fără valuri” din România, situată la 60 km de București, perfectă pentru o evadare de weekend
„Marea fără valuri” din România, situată la 60 km de București, perfectă pentru o evadare de weekend
Tu stii ce apa bei?
Incepe quiz
Tu stii ce apa bei?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.