Ziua Internationala a Femeii 2021 - FOREO Wonder Women

Ziua Internationala a Femeii 2021 - FOREO Wonder Women

Redactor Divahair.ro

FOREO arata recunostinta pentru 1000 de femei minunate, care sustin alte femei, cu dispozitivele UFO mini si mastile adecvate pentru tratamente spa la tine acasa

Dupa succesul de anul trecut de Ziua Internationala a Femeii, cand aproape 16.000 de femei au participat la campania FOREO, centrul suedez de inovare a anuntat o campanie FOREO Wonder Woman pentru anul 2021. FOREO sarbatoreste femeile care sustin si inspira alte femei, care continua sa schimbe lumea in bine cu forta, curajul, optimismul, inteligenta si bunatatea lor. Femeile puternice sustin femeile ca de exemplu „Unde curge energia, mintea merge”. Prin urmare, FOREO intreaba: „Cine te-a inspirat sa ai o viziune pozitiva asupra vietii tale, cine te-a motivat sa mergi inainte - cine este pentru tine Wonder Woman?

mama cu copii in pat la ora de culcare

Intr-o lume in care succesul poate insemna atat de multe lucruri, FOREO incurajeaza femeile sa-si impartaseasca povestile despre femeile puternice din viata lor. Inspiratia nu vine neaparat din succesul afacerii, din putere sau din educatie, poate fi un mic act de bunatate in momentul in care aveam cu adevarat nevoie de cineva, in momentul in care ne doream un sfat intelept, cand „eram jos”, in momentul in care aveam nevoie de incurajare. Wonder Woman ar putea fi o gospodina cu unul sau cinci copii, ar putea fi o femeie pilot sau un inginer, ar putea fi o asistenta, ar putea fi o mama sau o sora, o fiica sau o vecina, ori o doamna casier din supermarket. Sa cream lumea in care succesul poate avea atat de multe fete.

Pentru a participa la campania FOREO Wonder Women, trebuie sa nominalizezi o femeie puternica postand o fotografia cu ea, impartasind povestea despre cum a influentat acesta viata ta si ss adaugi hashtag #choose2inspire in perioada 1-8 martie 2021. FOREO va recompensa 1000 de femei puternice “Wonder Women” oferind cate un dispozitiv UFO mini (in valoare de 119 euro) si mastile adecvate Make My Day Masks si Call It a Night Masks pentru cele care au avut cel mai puternic impact emotional in viata altor femei.

Noi, cei de la FOREO credem in spargerea tiparelor, standardelor si abordarilor inovatoare perturbatoare, cu scopul de a imbunatati viata oamenilor. Campania IWD 2021 FOREO multumeste celor One Thousand Wonder Women pentru abilitate, inspiratie, forta si pentru impactul pozitiv si puternic ce l-au avut asupra vietii altor femei. FOREO isi va arata aprecierea si recunostinta cu inovatorul dispozitiv UFO mini si mastile adecvate create pentru a-ti oferi un moment de spa la tine acasa. Oferiti-le femeilor Wonder Women din viata voastra sa se reincarce oferindu-le momente dedicate numai lor, deoarece ne-au dat deja atat de multe.” incheie Vladimir Cuturilo, directorul general al FOREO Eastern Europe.

Pentru toate femeile inspirate care doresc sa participe, va rugam sa completati formularul de contact de pe foreo.com/international-women-day incepand cu 1 martie si sa impartasiti povestea (500 de caractere si fotografia nu mai mare de 1 MB) inspirata de femeiile puternice “Wonder Women” din viata voastra adaugand hashtag-ul #choose2inspire. O mie dintre cele mai puternice femei nominalizate vor primi câte un UFO Mini + doua cutii de masti Make My Day si doua cutii de masti Call It Night.

Pe 8 martie, echipa FOREO va alege cele mai bune 1000 de povesti inspirationale si unice insotite de hashtag-ul #choose2inspire si va trimite cadouri in perioada urmatoare persoanelor nominalizate in povestile care au fost alese castigatoare, iar persoana care a facut nominalizarea va primi un cod promo pe care il poate folosi pentru achizia de produse FOREO. De altfel toti concurentii care nu au castigat vor primi coduri promo pe care le pot folosi atat ei cat si persoanele nominalizate in povesti. Termenii si Conditiile se aplica.

#choose2inspire
#FOREOWonderWomen
#FOREOiwd2021
#FOREOchallenge
#PayItForwardWithFOREO
#FOREOempowerment
#FOREOcelebrateswomen

Articolul urmator
Misterul neelucidat despre bărbatul care a dispărut 30 de ani și nu-și amintește unde a fost
Misterul neelucidat despre bărbatul care a dispărut 30 de ani și nu-și amintește unde a fost
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?
Incepe quiz
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.