Zodia care nu poate să iubească

Zodia care nu poate să iubească

Victoria Dragan

Unele persoane ar fi capabile să se îndrăgostească aproape în fiecare zi, în timp ce altele nu reușesc să își deschidă inima deloc. Fie nu întâlnesc acel om special care să le facă să simtă ceva intens, fie sunt prea egoiste ca să le mai pese de cineva.

Zodia în care te-ai născut îți dictează nivelul de sensibilitate, astfel că acesta este unul dintre cele mai importante motive pentru care unii reprezentanți parca au inima de piatră.

 Află care este zodia care nu poate să iubească! Dacă vrei să faci pe cineva din această zodie să simtă ceva deosebit pentru tine, îți pierzi timpul.

 Ce semn astrologic nu este capabil să iubească?

Oamenii născuți sub influența acestui semn astrologic sunt recunoscuți pentru răceala lor. Nu oricine le poate intra în grație, iar eforturile depuse sunt destul de mari. Așteptările pe care le au de la un posibil partener sunt destul de mari, astfel că nu este ușor ca cineva să îi cucerească.

Nu te mai ținem în suspans, ci îți dezvăluim zodia a cărei inimă nu poate să iubească cu adevărat: Capricornul. Nimeni nu reușește să treacă de zidul înalt pe care nativii l-au clădit în jurul lor. Egoismul lor îi împiedică să își găsească fericirea în dragoste. Cu cât trec anii, cu atât le este tot mai greu să iubească pe cineva.

Reprezentanții acestei  zodii nu pot să se implice în nicio relație trup și suflet. Unii se tem să se arunce în valurile iubirii pentru că au suferit în trecut, însă alții consideră că un astfel de sentiment i-ar face să își piardă rațiunea. În opinia lor, dragostea nu este cea mai frumoasă trăire de pe pământ, ci una care te trage în jos și te distruge treptat, dar sigur. 

Deși această zodie nu este capabilă să iubească, nu înseamnă că tinde să stea singură toată viața. Dimpotrivă, nativii sunt dornici să înceapă relații amoroase și se implică des în astfel de legături. Dar acest lucru nu înseamnă că își iubesc cu adevărat partenerul de cuplu. Nu ar fi exclus ca nativii să se folosească de persoana cu care sunt. Lor le place ideea de a avea pe cineva lângă ei, dar numai pentru că vor să fie văzuți de ceilalți drept niște persoane realizate pe toate planurile. Vor să fie considerați cei mai buni peste tot, așa că nu ar permite ca unul dintre domeniile din viața lor să îi tragă în vreun fel în jos.

Deși un bărbat în zodia Capricorn te poate atrage cu inteligența și cu principiile lui de viață, fă tot ce îți stă în putință să nu te îndrăgostești de el. Nu te vei simți niciodată împlinită sentimental alături de el. Nu uita că persoanele născute în această zodie nu sunt capabile să iubească cu adevărat, astfel că vei avea mult de suferit în acea relație, cu atât mai mult dacă ești o fire sensibilă, care simte frecvent nevoia să primească atenție.

Articolul urmator
În ce zodie s-a născut Iisus Hristos
În ce zodie s-a născut Iisus Hristos

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (87)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.