Zodii care trăiesc pe muchie de cuțit

Zodii care trăiesc pe muchie de cuțit

Redactor Alexa Galgau

Probabil ai și tu câțiva oameni în jur care par să fie însetați după adrenalină și senzații tari, ignorând mereu pericolele pentru a-și satisface orice moft nebunesc. Probabil acei oameni sunt guvernați de zodiile cele mai aventuroase și chiar extremiste ale horoscopului, care trăiesc mereu pe muchie de cuțit. Află care sunt aceste zodii ce înfruntă orice primejdie pentru a face ceea ce își doresc!

Zodiile care trăiesc pe muchie de cuțit

Săgetător

Săgetătorul este zodia cea mai dornică de aventură și numai existența pe muchie de cuțit îi este pe plac, pentru că nu este nici pe departe genul care să se așeze la casa lui și să aibă un trai liniștit alături de familie. Considerați celibatarii zodiacului, nativii din zodia Săgetător vor fi mereu plecați să exploreze noi teritorii - și la propriu, și la figurat. Sunt persoane impulsive, care acționează conform mofturilor de moment, fără a se gândi prea mult la consecințe, ceea ce poate fi periculos în anumite circumstanțe.

Zodia Săgetător este guvernată de planeta Jupiter și, chiar dacă trăiește mai mereu pe muchie de cuțit, aceasta îi oferă un noroc ieșit din comun, care îi scoate pe nativi din încurcătură de fiecare dată. Nimic nu poate împiedica un nativ al acestei zodii de foc să fugă în lume, nici măcar lipsa banilor, pentru că nu este interesat neapărat de confortul personal și poate să călătorească mult timp cu doar un rucsac în spate și un dor nebun de ducă.

Atunci când este obligat de circumstanțe să aibă o viață pe care o consideră plictisitoare, nu este exclus ca Săgetătorul să o ia pe calea anumitor vicii sau să devină fascinat de anumite filosofii de viață extravagante, pentru că viața lui trebuie să fie orice, numai banală nu!

Gemeni

Oricine a cunoscut un reprezentant al zodiei Gemeni știe că acesta nu este chiar cel mai cuminte semn din horoscop. Poate că nu sunt la fel de dornici de aventură precum Săgetătorii, dar Gemenii trăiesc și ei pe muchie de cuțit, mai ales pentru că se lasă ușor duși de val. Sunt genul de oameni care se entuziasmează rapid și acționează pe baza acestui entuziasm, consecințele nefiind importante în momentul respectiv. Acest lucru se întâmplă în cazul lor în special când sunt influențați de alți oameni. Provocările verbale ating un punct sensibil în cazul Gemenilor, care apoi se implică în tot felul de aventuri pentru a-și demonstra calitățile.

Din vorbă în vorbă, la un pahar cu prietenii, Gemenii pot ajunge de la terasa din cartier fix pe vârful celui mai înalt munte din țară. De multe ori, nativii sunt destul de nechibzuiți și rareori se gândesc la siguranța lor fizică. Viața îi poartă pe drumuri periculoase, dar pline de distracție și aventură. Dacă există ceva ce Gemenii detestă, acel lucru este singurătatea, mai ales într-un mediu care nu îi stimulează cu nimic. Anturajul îi influențează mult pe nativi, așa că de multe ori se vor lăsa convinși să facă diverse lucruri posibil periculoase.

Scorpion

Motivul pentru care Scorpionii trăiesc pe muchie de cuțit este acela că au o viață emoțională extrem de tumultuoasă. Calmi la suprafață, ei ascund oceane întregi de emoții mixte, sentimente pozitive împletite cu cele mai întunecate stări, ceea ce face ca această zodie să fie duală și aproape imposibil de înțeles de către ceilalți.

Scorpionul nu acceptă mediocritatea în nimic și detestă ideea de a avea o viață simplă și liniștită. În căutarea succesului, el ar putea să facă absolut orice pentru a-l obține, indiferent de pericole. De aceea, se poate spune că trăiește pe muchie de cuțit, mereu gata de luptă sau de atac. Nativii care au probleme emoționale și anumite traume pot ajunge să își facă rău singuri, direct sau indirect, prin substanțe periculoase sau prin asumarea unor riscuri mult prea mari.

Pentru a se echilibra, Scorpionii au nevoie de foarte multă afecțiune și înțelegere, dar obțin aceste lucruri foarte greu, pentru că puține persoane sunt dispuse să le tolereze crizele de nervi sau de gelozie.

Aceste zodii trăiesc pe muchie de cuțit și au vieți cel puțin palpitante, dacă nu chiar pline de primejdii. Deși existența lor este adesea tulburată, ele au parte de experiențe unice și de aventuri de neuitat.

Articolul urmator
7 lucruri care atrag sărăcia și ghinionul în viața ta
7 lucruri care atrag sărăcia și ghinionul în viața ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.