Ce dotări trebuie să aibă o baie de hotel

Ce dotări trebuie să aibă o baie de hotel

Redactor Divahair.ro

Șederea unui client într-un hotel sau pensiune trebuie să îndeplinească toate standardele de ospitalitate. Unul dintre factorii care afectează experiența oaspeților cazați este confortul cazării, iar lipsa acestui confort nu este trecută cu vederea. Beneficiile cu care suntem obișnuiți în timp ce ne cazăm în hoteluri și pensiuni, sunt rodul muncii unui număr considerabil de oameni. Dar cum să oferiți un nivel rezonabil de servicii? Cum să oferiți înaltă calitate în ceea ce privește dotările pentru hoteluri, în special în baie?

Indiferent de dimensiunea hotelului sau a pensiunii, trebuie să existe un set minim de facilități care trebuie respectate pentru a asigura condiții normale pentru șederea oaspeților.

Cameră de hotel cu prosoape și halate curate așezate pe pat.

Sursa foto: Pexels

Multe companii oferă tot ceea ce este necesar pentru un hotel. Este și cazul magazinului Hdeal, unde puteți găsi: mobilier, cosmetice hoteliere, halate de baie și alte textile, echipamente de curățenie, dispensere, aspiratoare profesionale, covoare Horeca etc.

Camera unui hotel trebuie să aibă un anumit număr de dotări standard. Trebuie să existe un pat, un dulap sau spațiu unde să fie așezate hainele, cu umerașe, scaune și o masă, televizor, frigider cu minibar etc. În camera, un loc important îl joacă însă baia.

O baie standard este dotată cu duș sau cadă, toaletă, uscător de păr montat pe perete, oglindă, produse individuale de îngrijire a corpului și a părului, halate și prosoape hotel. La cererea proprietarului, lista de facilități din baie poate fi mult mai extinsă. Dar pentru camerele de diferite clase există cerințe clare, reglementate: în funcție de categoria camerei, poate există un anumit număr de prosoape, bonete de duș, papuci unica folosinta hotel etc.

Prosoapele și halatele de baie sunt extrem de importante, iar calitatea lor nu trebuie să fie deloc neglijată. Toată lumea vrea să aibă un halat de baie util, moale și bine texturat. După un duș fierbinte și relaxant, orice client își dorește un halat călduros și care să se simtă plăcut pe piele.

Calitatea halatului de baie este stabilită de anumiți factori cum ar fi materialul textil din care este produs halatul. Credeți sau nu, halatele de baie sunt produse dintr-o varietate de materii prime. Aceste materii prime pornesc de la poliester, nailon și merg până la 100% bumbac. Cele din nailon și cele sintetice sunt de obicei cele mai ieftine, deoarece aceste materiale sunt ieftine de fabricat. Din acest motiv, cel mai important punct în achiziționarea unui halat de baie pentru hotel este alegerea celui din material de primă calitate și în niciun caz sintetic. De asemenea, un alt motiv pentru care vă recomandăm să nu cumpărați un produs sintetic este senzația pe care o dă celui care îl poartă. Nimeni, și în special un client, nu vrea ca un produs din nailon, artificial, să îi “deranjeze” pielea. Halatul din bumbac 100% este adesea cel mai recomandat.

Prosoapele ar trebui și acestea să fie produse din 100% bumbac. Prosoapele din bumbac au cea mai mare capacitate de absorbție și sunt cele mai potrivite pentru utilizarea după baie. Firele de suprafață ale prosoapelor nu trebuie să se scămoșeze sau să se tragă ușor.

Alegerea acestor textile pentru baia de hotel trebuie să fie făcută cu mare grijă. În general, se aleg prosoape și halate albe, însă, în funcție de tematica hotelului, pot fi alese și astfel de textile colorate sau cu margini brodate. De exemplu, un hotel sau o pensiune cu tematică “Grecia” poate alege prosoape albe cu margine brodată cu celebrul model grecesc și așa mai departe.

Halatele sunt alese adesea lungi, iar în baie este obligatoriu să existe diferite mărimi de prosoape.

Așadar, o baie de hotel trebuie să aibă aceste dotări pentru a avea mereu clienți mulțumiți. Cu cât serviciile oferite sunt mai luxoase, trebuie să fiți conștienți că și pretențiile clienților vor crește. Așa că trebuie mereu să vă adaptați pentru o unitate de cazare apreciată și de succes.

Surse foto: Pexels

Articolul urmator
Litoralul românesc: de ce să îl alegi și unde sunt cele mai frumoase plaje
Litoralul românesc: de ce să îl alegi și unde sunt cele mai frumoase plaje
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?
Incepe quiz
Ce costum de baie trebuie sa porti vara asta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - travel

    1. Lista capitalelor culturale din 2024. Merită vizitate! (95 vizite)