Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cum să te bucuri de un eveniment reușit în această perioadă

Redactor Andreea Baluteanu

În sfârșit, după una dintre cele mai dificile perioade pe care le-am avut de traversat, putem să ne bucurăm de un eveniment ca la carte. Fie că dorești să îți unești destinul cu persoana iubită, că ai un bebe care trebuie botezat sau pur și simplu intenționezi să sărbătorești o ocazie importantă din viața ta, într-un cadru fastuos, e clar că locația e esențială.

Dacă ai alege să onorezi „revenirea la normalitate” într-un cadru desprins din povești, la malul mării? Lasă sunetul dulce al valurilor să îți mângâie auzul și imensitatea albastră să îți răsfețe văzul într-o locație de top! Vezi la ce ne referim în rândurile de mai jos!

Sărbătorești un eveniment important? Hotel Opal te așteaptă cu brațele deschise

Situat în partea nordică a Peninsulei Cap Aurora, la numai 50 de metri de plasă și amplasat pe faleza din stațiune, Hotel Opal nu e numai o opțiune ideală pentru a petrece concediul, dar și o locație spectaculoasă pentru un eveniment reușit.

terasa de la Hotel Opal

Organizezi o nuntă, un botez sau o petrecere cu audiență numeroasă? Rezervă restaurantul situat la parterul hotelului, care se va dovedi locația ideală pentru acel eveniment pe care nu îl vei uita niciodată.

Fă din amintire una prețioasă apelând la decorul elegant, care îmbie la reverie și la visare. Acestuia i se adaugă terasa cu priveliște către mare, unde vei putea lua o gură de aer proaspăt sau vei admira peisajul care îți taie respirația. Atmosfera rafinată este completată de preparatele delicioase, atent pregătite de maeștrii bucătari de la Hotel Opal.

Firește, ai la dispoziție și servicii ireproșabile, pentru că știm că vrei să te simți specială în această zi atât de importantă pentru tine.

Hotel Opal demonstrează de ce trebuie să fie alegerea numărul 1 pentru tine și prin faptul că oferă gratuit o serie de facilități. Astfel, ai asistență specializată pe toată durata evenimentului, profesioniști ireproșabili care intuiesc ce probleme ai putea întâmpina și te vor ajuta să le rezolvi cât ai zice „hai la mare!”. Poți de asemenea să concepi meniuri personalizate, o veste atât de bună dacă ai în familie sau printre invitați persoane cu gusturi culinare diferite sau care se supun unor diete stricte.

Parcarea e gratuită în limita locurilor disponibile, o altă veste care te va bucura enorm.

Știm că îți place să petreci până târziu și cum e practic imposibil să îți trimiți oaspeții acasă în cazul în care nu locuiești prin apropiere, Hotel Opal se ocupă să îți pună la dispoziție tarife speciale de cazare pentru invitați. Cu alte cuvinte, ai tot ce îți trebuie într-o singură locație de vis.

Și pentru că un pic de suspans nu strică niciodată, echipa Opal te tentează cu o serie de alte surprize pe care le vei afla singură. Dacă ești interesată să îți sărbătorești nunta, botezul, aniversarea, banchetul sau ocazia specială la Hotel Opal, solicită o ofertă personalizată scriind un email la adresa rezervari@hotelopal.ro sau la numărul de telefon +40 752 022 462. Ești atât de aproape de evenimentul tău de vis!

imagine cu restaurantul de la hotel opal

De ce Hotel Opal?

Desigur că detaliile de mai sus sunt mai mult decât convingătoare, dar dacă nu ai vizitat până acum Hotelul Opal, este posibil să fii încă în cumpănă.

Dar locația e una de neuitat nu numai pentru un eveniment de anvergură, dar și pentru o vacanță la mare. Cucerește în primul rând cu amplasarea: Capul Aurora e o destinație din ce în ce mai frecventată, dar care păstrează un aer de intimitate irezistibil. A fost comparat cu stațiunile exclusiviste de la Marea Mediterană datorită vegetației abundente, a climei dulci și blânde și a poziționării geografice. Golfurile sunt mici, liniștite, apa e joasă și curată, briza adie ușor, iar pădurile din apropiere garantează temperaturi atât de plăcute.

E evident că într-un asemenea loc special nu putea să se ridice decât o locație la fel de deosebită. Hotel Opal a fost inițial construit în perioada comunistă, în anii 70, într-un proiect de anvergură care viza conceperea celui mai mare complex turistic de pe litoral. Renovată în 2019, incinta va fi gazda ideală a concediului tău de vis sau a evenimentului atât de reușit.

imagine de sus a terasei hotelului opal

Azi, Hotel Opal te tentează cu peste 230 de camere și cu apartamente cu balcon și cu acces la o priveliște ce te înfioară: marea cu ale sale valuri azurii sau pădurea Comorova, cu a sa întindere verde și odihnitoare. Terasa poate găzdui 120 de persoane, restaurantul nu mai puțin de 360, iar zona de lounge, terenul de tenis și locul de joacă pentru copii completează harta unei locații căreia nu ai ce îi reproșa.

Iar dacă intenționezi să mai petreci timp la hotel după ce s-a încheiat evenimentul tău deosebit, trebuie să îți mărturisim că te înțelegem întrutotul. Hotel Opal știe cum să te distreze și să te facă să te simți ca în filme colaborând cu Aqua Park, dar și cu Paradise Land, dar fiind aproape și de herghelia din Mangalia sau de lacurile Venus sau Neptun I și II unde te poți plimba cu barca sau cu hidrobicicleta.

Nu-ți mai lipsește decât evenimentul special de sărbătorit, acum știi unde să îl organizezi. Hotel Opal te îmbie cu oferte irezistibile, cu o amplasare de vis, cu facilități de top și atmosferă rafinată și elegantă. Fie că ai o nuntă, un banchet sau un majorat de sărbătorit, că îți botezi pruncul sau vrei pur și simplu să petreci o ocazie deosebită într-un ambient wow, nu mai ai motive de dileme: acum știi încotro să te îndrepți! 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta