Nu Skin

Enjoy Bucharest pune Bucurestiul pe harta mondiala a destinatiilor turistice!

Eugenia Dinescu, redactor

Eventur Bucharest organizeaza in perioada 3 –5 aprilie prima editie a evenimentului #EnjoyBucharest. Prima zi va fi destinata conferintei Romanian Digital Travel, cel mai important eveniment din Romania dedicat dezvoltarii in mediul online a afacerilor din domeniul turismului, urmând ca evenimentul sa fie succedat de Romanian Digital Travel Awards, o gala in cadrul careia vor fi premiate cele mai populare afaceri din industria turismului romanesc. Ultimele doua zile ale evenimentului vor fi destinate unui tur organizat la care vor participa 30 de renumiti bloggeri straini, scopul acestuia fiind promovarea Bucurestiului ca destinatie turistica.Romanian Digital Travel Conference
, primul eveniment din cadrul #EnjoyBucharest, este deja la a doua editie. Conferinta va avea loc pe data de 3 aprilie la Hotel Intercontinental, Sala Ronda, începand cu ora 9, iar inscrierile se pot face pe site-ul www.digital-travel.ro . Nume importante din industria turismului romanesc, dar si international, vor vorbi in cadrul conferintei despre importanta promovarii unei afaceri turistice in mediul online. Subiectul principal va fi construirea unor strategii eficiente de marketing online pe diferite canale de new media.

Conferinta va fi urmata de Romanian Digital Travel Awards, gala in care vor fi premiate cele mai populare afaceri din industria turismului romanesc, unitatile de cazare, companiile aeriene, firmele de rent-a-car sau blogurile de calatorii fiind doar cateva dintre ele. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 18, iar publicul este cel care va decide castigatorii. Oricine isi poate nominaliza s vota favori?ii pe site-ul www.digital-travel.ro/awards.

#EnjoyBucharest se va incheia cu un tur dedicat unei delegatii formate din 30 de bloggeri straini, obiectivul principal al turului fiind promovarea Bucurestiului la nivel national si international ca o destinatie ideala de city break si ca un important centru de business. Mai multe detalii despre itinerariul turului, dar si despre bloggerii participanti puteti gasi pe siteul www.enjoybucharest.info/tour.

#EnjoyBucharest pune Bucurestiul pe harta mondiala a destinatiilor turistice!

„Consideram ca industria turistica romaneasca are un potential mare de dezvoltare, iar prin intermediul #EnjoyBucharest vrem sa ajutam ca acest lucru sa se întâmple. Nu intamplator am ales Bucurestiul: poate fi o destinatie ideala de city-break si vrem sa ajutam la constientizarea acestui lucru pe plan international prin intermediul bloggerilor straini care vor face parte din tur. Alegerea bloggerilor a fost una normala, consideram ca mediul online este o latura esentiala in ceea ce priveste promovarea turismului, iar prin intermediul conferintei Romanian Digital Travel vrem sa venim in ajutorul celor care vor sa afle mai multe despre aceasta oportunitate nascuta din noile tehnologii”, a declarat Alex Filip, Managing Partner Eventur Bucharest.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!