Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Israel – destinatia cheie pentru sanatate

DivaHair
Tot mai multe persoane apeleaza la serviciile medicale internationale atunci cand urmeaza sa treaca printr-o interventie chirurgicala. Afla, din interviul cu Ronit Zilberman, General Manager ROMED, companie specializata in turism medical, de ce ar trebui sa alegi Israelul atunci cand ai o problema grava de sanatate.

1. Atunci cand vine vorba de sanatate, oamenii vor sa faca cea mai buna alegere, indiferent daca solutia se afla la mii de kilometri departare. Care sunt atuu-rile Israelului ca tara destinatie pentru turismul medical?

Israelul reprezinta de timp indelungat un loc de mare atractie si incredere in medicina si tratamente pentru pacientii din intreaga lume. Nivelul foarte ridicat din punct de vedere profesional, medical, precum si tehnologia foarte inaintata si sofisticata sunt bazele de hotarare pentru un viitor tratament, pentru oricare pacient din intreaga lume.

Israelul este punctat pe harta ca o tara care atribuie medicina cu tot complexul ei de tratamente de mare amploare si succes, dar la preturi moderate. Comparativ cu alte tari europene si SUA, Israelul ofera tratamente si interventii medicale diverse la cel mai inalt nivel, la preturi reduse in mod exceptional.Pentru pacientii romani, Israelul este o platforma foarte vasta de tratament, la numai doua ore si jumatate de zbor. De asemenea, pacientii romani pot imbina calatoria in Israel pentru tratamentele solicitate, cu prilejul de a vizita locurile sfinte si de mare importanta pentru oricare bun crestin.

2. Israelul este un centru de cercetare si dezvoltare renumit la nivel mondial, cu un numar impresionant de brevete in medicina. Care este aportul sustinerii statului, precum si a investitiilor private in crearea acestui renume?

Statul Israel are o mare influenta asupra tuturor succeselor medicale si performantelor care s-au obtinut in Israel in domeniul sanatatii. Acesta sustine financiar si incurajeaza oricare dezvoltare medicala care poate duce la prosperitatea populatiei, precum si incurajarea de catre savanti, care aduc contributia lor deosebita prin inovatii si inventii, ce ajung in final sa fie inregistrate ca patente in intreaga lume.

3. Ne puteti da exemple de astfel de tehnologii de ultima generatie folosite in clinicile din Israel?

Operatii pe baza de roboti, Cyber Knife, injectare de substante radioactive pe tumori metastatice la ficat, proteze speciale la persoane cu amputatii de membre etc.4. Care sunt procedurile medicale cele mai cautate de pacientii din strainatate? Dar de cei din Romania?

Procedurile cele mai cautate de catre turistii din intreaga lume, precum si de cei din Romania, sunt in ramura de transplant medular la pacientii cu boli hematologice, FIV, cardiologie invaziva si non invaziva, oncologie si mai ales radiologie, neurochirurgie - atat pentru adulti, cat si pentru copii.

5. Care este procedeul pe care un pacient din Romania ar trebui sa-l urmeze pentru a beneficia de un tratament in Israel?

Procesul de apel al fiecarui pacient roman poate fi in mod direct la clinicile de specialitate sau prin intermediul unui expert in subiectul de legatura medicala intre Romania si Israel, precum este cazul societatii mele, Ro-Med.

Prin intermediul meu si al firmei Ro-Med se poate face legatura, in timpul cel mai scurt, cu oricare specialist israelian, in ramura medicala solicitata, in functie de diagnosticul avut sau oricare alt subiect apelat, beneficiind de un raspuns si aprobare de tratament in timp de 2-3 zile.

De asemenea, se pot obtine si oferte de tratament favorabile din punct de vedere financiar, precum si o asistenta si grija permanenta a pacientului si persoanelor insotitoare. Eu personal primesc pacientul pe aeroport in Tel Aviv si ma aflu alaturi de el pe intreaga perioada de tratament, pana la reintoarcerea in Romania. Intreaga insotire se face numai in limba romana, fara a avea oricare grija pe subiecte organizatorice sau logistice in timpul sederii in Israel, inclusiv de intelegere a explicatiilor doctorilor specialisti. Se poate apela la mine oricand si raspund cu placere la fiecare apel in timp de 24 de ore.

Israelul este recunoscut la nivel mondial pentru multitudinea de patente in domeniul sanatatii, tehnologia de ultima generatie, rata mare de reusita a tratamentelor si, nu in ultimul rand, grija fata de pacient si calitatea serviciilor medicale. Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile ce recomanda Israelul drept o destinatie cheie pentru sanatatea dumneavoastra.

Contact:

http://www.ro-medical.com/
http://www.facebook.com/RomedMedicalTourism  

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!