Visezi la un sejur în Dubai? Iată cinci obiective turistice pe care trebuie să le bifezi!

Vineri, 03.06.2016
de Nicoleta Soare

Totul în Dubai este la superlativ, de la clădiri impozante, plaje cu nisip fin, insule artificiale până la cel mai mare mall unde îţi poţi face cumpărături, fântâni impresionante și panoramă de milioane. În concluzie, când vine vorba despre o vacanţă extravagantă, Dubai este alegerea potrivită!

Cinci obiective turistice pe care trebuie să le bifezi într-un sejur în Dubai 

  1. Burj al Arab

Burj al Arab este singurul hotel din lume de 7 stele și încă poartă faima unui hotel luxos, chiar dacă este construit în 1999. Se află pe locul 4 în lume, cu o înălţime de 321 de metri, apartamente ce au suprafețe imense de până la 780 de metri pătrați, două restaurante cu panoramă, situate la 200 de metri înălțime, și un restaurant subacvatic, care îți oferă o experiență culinară și o priveliște uimitoare.

 

    2. Resortul Atlantis Palm

Un complex apreciat şi de vedetele autohtone, Atlantis Palm este definiţia spectacolului arhitectural, un resort situat pe Palm Jumeirah, ce are un total de 1539 de camere, un parc acvatic de distracţii, un acvariu imens, plajă privată și peste 20 de restaurante.

 

  1. Burj Khalifa

Un sejur în Dubai trebuie să includă şi o vizită la cea mai înaltă clădire din lume. Burj Khalifa are 829 de metri înălțime, 163 de etaje, un restaurant aflat la 442 de metri înățime, un mall, hoteluri de lux și chiar şi un lac. Această clădire oferă o panoramă superbă asupra oraşului.

 

     4. Mallul din Dubai

Inclusiv mallul reprezintă un punct de atracţie al Dubaiului, fiind cel mai mare din lume. Acesta are o arhitectură spectaculoasă, peste 1200 de magazine şi un acvariu – cel mai mare acvariu suspendat, dar şi patinoar şi cinematograf.

 

  1. Fântâna Burj Khalifa

Faimoasa fântână din Dubai care oferă un spectacol uimitor se află pe lacul Burj Khalifa şi se întinde pe o lungime de 275 de metri, iar în înălţime apa depăşeşte 150 de metri. Ea oferă privitorului o magie de culori, muzică şi lumini. Spectacolul începe la ora 18:00 şi are reprezentaţii din 30 în 30 minute, până la ora 23:00.

 

Opulenţă, elegantă, lux! Te-am convins că merită să mergi într-un sejur în Dubai?

Citește și despre cel mai mare oraș din lume!

Surse foto: discovercorporatetravel.ro, info-emirates.com, en.wikipedia.org

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Top 9 cele mai frumoase restaurante din lume (357 vizite)
  1. Top 9 cele mai frumoase restaurante din lume (0 comentarii)

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!