1 an de la moartea lui Mihai Constantinescu: ce mărturisire tulburătoare a făcut fosta lui soție

1 an de la moartea lui Mihai Constantinescu: ce mărturisire tulburătoare a făcut fosta lui soție

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

În urmă cu un an, Mihai Constantinescu a trecut în neființă și a lăsat în urmă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și apreciat. Celebrul compozitor și cântăreț s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator, la spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, după ce a fost în comă timp de aproximativ cinci luni de zile.

Simona Secrier, femeia care i-a fost alături mai bine de două decenii, a reușit cu greu să treacă peste tragedia care le-a marcat familia. Nici moartea nu a reușit să le rupă legătura specială ce i-a legat, iar Mihai Constantinescu poartă un loc special în inima artistei. Așa se face că regretarul artist și-a făcut apariția într-un vis de-ale fostei soții și i-a mărturisit un secret pe care Simona Secrier spune că îl va păstra și pe lumea cealaltă.

Artistul i-a făcut o confesiune în vis fostei soții

Simona Secrier merge des la mormântul lui Mihai Constantinescu și îi vorbește zilnic. Fosta soție a artistului a declarat recent că l-a visat de două ori pe artist, în 2020, și că de fiecare dată compozitorul făcea gestul de a se închina, așa cum proceda și în fața fanilor, la finalul concertelor.

"Mi-a spus ceva pe care prefer să-l țin doar pentru mine. Va fi secretul pe care-l iau cu mine în mormânt. Dar celor care l-au iubit le spun că Mihai mi-a spus că e bine acolo unde e, adăugând doar atât «îmi pare bine ca am plecat»!", a declarat fosta soție a lui Mihai Constantinescu, pentru Playtech.ro.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu spune că, deși a trecut un an de când artistul nu mai este printre noi, fanii nu l-au uitat. Simona Secrier găsește mereu pe mormânt lumânări aprinse și discuri de vinil ce conțin piesele fostului soț, semn că este încă în amintirea publicului căruia i s-a dedicat zeci de ani de carieră.

Sursa foto: Facebook

"În tot acest an am fost, aproape zilnic, la mormântul său, din Cimitirul Militar Ghencea. Lumea mai trece și azi pe acolo și aprinde lumănări sau lasă acolo câte un disc de vinil cu melodiile sale.”, a mărturisit Simona Secrier, pentru Playtech. 

S-au căsătorit în secret

Mihai Constantinescu și Simona Secrier au fost împreună mai bine de 20 de ani, însă au preferat să își trăiască povestea de iubire departe de ochii publicului. Abia în 2017 cei doi s-a căsătorit civil, în cadrul unei ceremonii restrânse. 

"Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută.", declara Mihai Constantinescu, la acea vreme. 

Surse articol: Playtech.ro / Impact.ro / Digi24.ro

Sursa foto principală: Facebook

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Ce frumoasă era Tatiana Iekel, prima soție a lui Florin Piersic. Actrița l-a făcut tată pentru prima dată pe marele actor
Ce frumoasă era Tatiana Iekel, prima soție a lui Florin Piersic. Actrița l-a făcut tată pentru prima dată pe marele actor
Cam ce fel de sotie ai fi tu?
Incepe quiz
Cam ce fel de sotie ai fi tu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.