12 vedete care arată senzaţional în bikini

Redactor Andreea Baluteanu

Având în vedere că se apropie sezonul estival, aspectul nostru într-o pereche decoltată de bikini se transformă într-o preocupare majoră, care nu ne mai lasă să dormim! Dietele, rutina de fitness şi exerciţiile care ne promit un trup perfect se transformă rapid în centrul preocupărilor noastre!

Cum cea mai bună inspiraţie ne vine întotdeauna de la celebrităţi, îţi prezentăm în galerie câteva dintre vedetele care arată fabulos în costume de baie! Poate că au la îndemână şi mijloacele de a-şi construi un trup de vis, dar tot le considerăm unele dintre cele mai norocoase fiinţe de pe Pământ! Care dintre aceste vedete în bikini este preferata ta?

Miranda Kerr

Miranda Kerr ne-a încântat într-o mulţime de pictoriale Victoria's Secret, aşa că faptul că arată senzaţional în bikini nu mai miră pe nimeni! Deşi acum nu o mai putem admira decât rareori în costume de baie decoltate, „îngeraşul” transformat în femeie de afaceri arată la fel de spectaculos pe plajă!

Rachel McCord

Sora mai puţin faimoasă a lui AnnaLynne McCord a moştenit genele bune din familie şi afişează un trup suplu și graţios în ispititorul costum de baie cu decupaje. Ţinând cont că nu a avut prea mult succes în cariera de actriţă, îi recomandăm să se axeze pe defilările în bikini sexi!

Michelle Rodriguez

Nu degeaba joacă rolul singurei fete care a făcut faţă constant găştii nebune din „Fast&Furious”! Michelle Rodriguez are un trup puternic, bine lucrat, căruia nu îi lipsesc însă nici rotunjimile ameţitoare: formele de latină focoasă o transformă într-o candidată ideală la cele mai frumoase bikini bodies!

Charlize Theron

Actriţa de origine sud-africană a fost constant inclusă printre cele mai frumoase femei din lume, aşa că nu ne mai miră faptul că arată devastator într-o pereche de bikini! Charlize are un trup armonios, suplu: dacă ni se vor promite forme ca ale ei, suntem gata să ne abonăm la sală!

Articolul urmator Vedete din România care și-au făcut implant de păr

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.