12 vedete care regretă din suflet că au filmat nud și de ce

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Un element esențial al multor filme și seriale TV de la Hollywood trebuie să fie scena nudului și, cu siguranță, de-a lungul anilor am văzut că cele mai mari actrițe s-au arătat cu totul în fața camerei de filmat. Fie că este vorba despre a adăuga picanterie unui scenariu, motivele variază. Mulți dintre noi nu știm că de fapt acesta este un proces emoțional prin care trebuie să treacă  actorii / actrițele noastre preferate pentru ca pelicula să aibă succes și să fie pe placul spectatorilor.

Multe celebrități de la Hollywood continuă să aibă scene nud, chiar și cei care au refuzat vehement la început. Și mai există, desigur, și categoria actorilor care au devenit celebri datorită acestor apariții deocheate.

Așadar, iată o listă cu vedetele care au regretat că au filmat în costumul dat din naștere și motivele pentru care, în retrospectivă, au considerat că s-ar putea să nu fi fost cea mai bună alegere.

Kate Winslet

Kate Winslet

Știm că doar citind numele ei, știi exact despre ce scenă este vorba. Da, Kate Winslet a regretat profund scena nud din filmul "Titanic" din 1997, când personajul lui Leonardo DiCaprio a desenat-o purtând doar acel colier albastru. În ciuda faptului că a continuat să facă alte câteva scene nud în mai multe filme ale sale ulterioare, Kate Winslet a exprimat că scena din "Titanic" a fost una pe care a regretat-o întotdeauna din cauza faptului că era tânără și nesigură și dorea să facă orice pentru a obține faimă, chiar și ceva cu care nu era absolut confortabilă.

Sursa foto: Instagram

Pamela Anderson

Pamela Anderson

După o carieră care s-a bazat în mare măsură pe impactul asupra corpului ei sexy, de la pozat pentru Playboy la multe scene de nud în filme, Pamela Anderson a dezvăluit, după câțiva ani de la acele alegeri, că regreta de fiecare dată când renunța la haine, spunând că atunci când și-a dat seama că acțiunile ei îi el vor face rău copiilor săi în viitor și îi vor face să fie hărțuiți la orice pas, probabil ar fi procedat altfel. "Când pozezi, nu te gândești că într-o zi vei avea copii vor vedea acea imagine.", a dezvăluit superstarul.

Dakota Johnson

Dakota Johnson

Pe lângă faptul că a dezvăluit mai târziu că nu-i plăcea de colegul ei de platou din "50 Shades of Grey", Jamie Dornan, Dakota Johnson a mai declarat că scenele sale acum infame din acel film erau oribile de filmat pentru că a petrecut mult timp legată și pretinzând că este lovită cu un bici, printre altele. Ea a mărturisit că acest lucru i-a adus instabilitate emoțională și și-o ca pe o experiență traumatizantă. "Nu a fost un mediu senzual sau plăcut. Era foarte cald, toată lumea era transpirată.", a spus Dakota Johnson.

Sursa foto: Instagram

Emilia Clarke

Emilia Clarke

Într-o serie de interviuri, actrița principală din "Game of Thrones", a dezvăluit că urăște să toată nuditatea pe care a arătat-o în serial. Era tânără și se pare că scenariștii au folosit acest lucru împotriva ei și au presat-o să facă un număr mare de scene nud, de dragul showlui. Și chiar și după ce și-a exprimat dorința de a nu o mai face, se pare că nu s-au cedat, determinând-o să treacă printr-o perioadă de depresie cruntă. Ca să nu mai vorbim de faptul că actrița a mărturisit, la un moment dat, că părinții ei au fost dezamăgiți de a pentru că a acceptat.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Getty, Instagram

Articolul urmator Vedete din România care nu au făcut facultate și motivele din spatele acestei decizii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.