13 cupluri celebre despre care ai uitat că au fost împreună

Ramona Jurubita

Dacă există o celebritate pe care o admiri, este normal să îi cunoști toată istoria și să știi totul despre ea. Probabil, te informezi constant despre proiectele în care se implică, relațiile pe care le are și vacanțele în care merge. Totuși, se mai întâmplă să uiți anumite aspecte importante din viața sa, având în vedere că timpul așterne uitarea peste amintirile noastre.

Dacă idolul tău are acum o familie frumoasă și simți că te inspiră evoluția sa personală și profesională, este normal să nu îi mai ții minte fostele iubiri din tinerețe sau adolescență. Cu toate acestea, cred că ți se va părea interesant să îți amintești de cupluri care au scris istorie și care au fost împreună acum mulți ani. 

Vezi în galeria foto 10 perechi de celebrități despre care probabil ai uitat că s-au întâlnit: 

1. Taylor Swift (32 de ani) și Joe Jonas (32 de ani)

1. Taylor Swift (32 de ani) și Joe Jonas (32 de ani)

Fiind de aceeași vârstă și legați de aceeași pasiune, cântăreții au ajuns împreună în anul 2008. Deși relația a durat doar câteva luni (iulie 2008 - octombrie 2008), ce s-a întâmplat între ei a fost suficient pentru ca lui Taylor Swift să îi vină câteva idei de cântece, printre care și „Forever and Always” (2008). Practic, artistul a fost muză pentru fosta sa parteneră.

Deși se zvonește că Joe Jonas s-a despărțit de ea printr-un apel telefonic rapid de 27 de secunde, provocându-i suferință, acum perechea pare să fie din nou în relații bune. Se presupune că Taylor Swift face referire la el și la soția lui, actrița Sophie Turner, în vârstă de 26 de ani și într-o altă melodie - „Invisible String” (parte a albumului ei din 2020, „Folklore”).

2. Rihanna (34 de ani) și Shia Labeouf (36 de ani)

2. Rihanna (34 de ani) și Shia Labeouf (36 de ani)

Celebra cântăreață și actorul american au ieșit la o singură întâlnire, dar pe care acesta din urmă și-o amintește de fiecare dată cu plăcere. Pentru el, momentul în care au vorbit pentru prima dată a fost special, chiar dacă relația lor nu a fost menită să dureze.

La doi ani de la întâlnirea lor unică din anul 2007, Shia Labeouf a vorbit pentru Playboy despre această experiență. Iată ce a declarat starul, care a povestit că a primit mesaj de la ea în timp ce era la filmări, în mijlocul unei scene în care se lupta cu săbii:

„Mă simțeam ca un erou absolut. Totuși, nu a fost niciodată mai mult de o întâlnire. Nu a fost nicio scânteie, nu eram atras unul de celălalt în acest fel, așa că am rămas prieteni.”

3. Brad Pitt (58 de ani) și Christina Applegate (50 de ani)

3. Brad Pitt (58 de ani) și Christina Applegate (50 de ani)

Cei doi actori au o poveste mai veche, începută cu multă vreme înainte ca Brad Pitt să fi fost căsătorit cu prima lui soție, Jennifer Aniston (53 de ani). Ea avea 17 ani, iar el 25 și încă lucrau pentru a-și face un renume la Hollywood. Au participat împreună la MTV Music Awards 1989 și de acolo actrița a plecat mai devreme pentru a se întâlni cu un alt potențial iubit. Nici până în prezent nu se știe sigur numele misteriosului personaj din pricina căruia Christina Applegate a renunțat la Brad Pitt.

Citește și: Gwyneth Paltrow a recunoscut că încă îl iubește pe Brad Pitt. Cum este acum relația dintre cei doi foști logodnici

4. Julia Roberts (54 de ani) și Matthew Perry (52 de ani)

4. Julia Roberts (54 de ani) și Matthew Perry (52 de ani)

În 1996, presa a început să scrie despre o posibilă relație a celor doi, care ar fi avut loc imediat după ce actrița americană a devenit cunoscută în urma apariției sale într-unul din episoadele serialului „Friends”(1994-2004).

În ianuarie 1996, un purtător de cuvânt al producătorului Matthew Perry a confirmat vestea pentru People.

„Au ieșit la câteva întâlniri.”, a spus acesta.

Și scenaristul Jeff Astrof și-a amintit de relația celor doi care se pare că a durat aproximativ un an.

„Îmi amintesc că am stat cu ea pe margine și tot spunea: „Chandler (personajul lui Matthew Perry) e atât de amuzant!” Și eu i-am zis: „Am scris fiecare dintre acele rânduri!” Nu știu dacă s-a îndrăgostit de Matthew pe loc, dar în curând au început să se întâlnească.”, a spus el.

Surse foto: Getty, FacebookYoutubeYoutubeYoutubeFacebookFacebookYoutubeYoutubeFacebookYoutubeYoutubeYoutube

Surse articol: CosmopolitanThethingsInsiderThelist

Articolul urmator Cupluri de vedete pe care nimeni nu și le imagina vreodată împreună și care au devenit exemplul relației ideale!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.