Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

6 cupluri de la Hollywood care au rămas în cele mai bune relații și după divorț

Cristina Gherghina

În mod obișnuit, un divorț hollywoodian nu este niciodată lipsit de drame. Ego-ul, mândria, faima și banii îi fac deseori pe ambii parteneri să ducă o luptă crâncenă și înjositoare în fața publicului și chiar ajung să dezvăluie detalii intime doar pentru a se răni reciproc. 

Deși poate părea absurd, există totuși celebrități care, în ciuda faptului că au divorțat, au știut exact cum să gestioneze lucrurile, au dat dovadă de maturitate și ne-au demonstrat că există respect după un divorț, unii dintre ei rămânând chiar prieteni.

Demi Moore și Bruce Willis, Lenny Kravitz și Lisa Bonet, Jennifer Lopez și Marc Anthony sunt doar câteva exemple de cupluri care au reușit să treacă cu bine peste un divorț. Însă care este secretul lor? 

Jennifer Lopez și Marc Anthony

Jennifer Lopez și Marc Anthony

După divorțul lor din 2011, frumoasa Jennifer Lopez și Marc Anthony au legat o strânsă prietenie. J.Lo și Marc au îîmpreună doi copii, Max și Emme, de al căror educație și creștere s-au ocupat atât cântăreața, cât și fostul soț. 

„Ne iubim copiii și ținem mult unul la celălalt și mereu o vom face. Eram prieteni de atunci și suntem prieteni acum", a spus faimoasa cântăreață.  Anthony se întâlnește în prezent cu modelul Jessica Lynn Harris, iar J.Lo este logodită cu Alex Rodriguez.

Sursă foto: Pinterest

Courteney Cox și David Arquette

Courteney Cox și David Arquette

Courteney Cox și David Arquette au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi și-au unit destinele în anul 1999, iar după 11 ani de mariaj au luat decizia de a divorța, fără drame, ca doi oameni maturi. 

"O iubesc din toată inima și mă iubește din toată inima ... Încercăm să fim sinceri unul cu celălalt, sinceri cu noi înșine", a declarat David Arquette la aceea vreme. 

Cu toate că viața i-a dus pe drumuri separate, cei doi au rămas prieteni și și-au crescut împreună fiica, Coco. În 2015, Arquette s-a căsătorit cu Christina McLarty, iar Cox este într-o relație cu Johnny McDaid din 2013.

Sursă foto: Pinterest

Lenny Kravitz și Lisa Bonet

Lenny Kravitz și Lisa Bonet

Lenny Kravitz și Lisa Bonet sunt unii dinre cei mai cool oameni din showbiz, așa că nu este de mirare că divorțul lor a fost lipsit de tam-tam. 

Cei doi au o prietenie frumoasă în prezent, iar actualul soț al Lisei chiar a cumpărat inele la fel pentru el și Kravitz. După divorț, Kravitz și Lisa Bonet au continuat să aibă grijă împreună de fiica lor, Zoë.

"Mama lui Zoë și cu mine suntem acum cei mai buni prieteni. Așa a început relația. Te face să te simți foarte bine când poți face asta", a declarat Kravitz. 

Sursă foto: Pinterest

Bruce Willis și Demi Moore

Bruce Willis și Demi Moore

Bruce Willis și Demi Moore au fost un cuplu de de senzație în anii 90', iiar lumea iubea să îi vadă împreună! Prin urmare, a fost un șoc complet pentru public când cei doi au decis să se împartă în 1998 din cauza presiunilor acumulate de pe urma programelor lor încărcate.

Cu toate acestea, cei doi au continuat să se respecte și și-au crescut cele trei fiice împreună. De la divorțul lor,  Moore s-a căsătorit cu Ashton Kutcher (de care a divorțat în 2013), iar acum este singură, în timp ce Bruce Willis este căsătorit cu Emma Heming Willis.

În cartea ei din 2019, Inside Out, Moore spunea: „Despărțirea nu a fost ușoară la început, dar am reușit să mutăm inima relației noastre, inima aceea care a creat familia noastră, în ceva nou care le-a oferit fetelor un mediu iubitor, cu susținerea ambilor părinți."

Sursă foto: Pinterest

Surse foto: Pinterest, Getty

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta