6 locuri în care familia Kardashian nu mai are voie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Poți să ai toți banii din lume și cu toate acestea să ai interdicție în unele locuri. Clanul Kardashian este un fenomen la nivel global, fiecare membru al familiei producând bani pe bandă rulantă. De la propriul reality show până la linii de cosmetice și magazine de lux, numele Kardashian este cunoscut de o lume întreagă. Există un număr surprinzător de locații, companii, oameni și chiar orașe care exclud posibilitatea asocierii cu celebra familie.

Iată câteva locuri în care poți merge liniștit dacă nu ești fan Kardashian, unde cu siguranță nu te vei întâlni cu niciun membru al acestei familii!

The Hamptons

Multe celebrități aleg această destinație din estul orașului Long Island pentru intimitatea de care au parte în timpul sejurului. Atunci când surorile Kourtney și Khloe au vrut să filmeze aici unul dintre episoadele reality-show-ului, mulți localnici au fost văzuți strigând la ele să meargă acasă. Surorilor le-a fost interzis accesul în anumite restaurante și au fost forțate să filmeze în Hampton Bays, care nu este nici pe departe la fel de prestigis și de demn pentru o vedetă.

Sursa foto: Instagram / Kardashians

Petrecererile dinaintea Oscarurilor

Potrivit revistei Hollywood Life, comportamentul neadecvat al lui Kris Jenner de la petrecerile Oscar din trecut a dus la interzicerea întregii familii de a se prezenta vreodată din nou acolo. În timp ce o mare parte din clanul Kardashian susține că nu consumă băuturi alcoolice, emisiunile lor de televiziune prezintă multe secvențe care contrazic această afirmație. Oricum, ei vor trebui să găsească alte modalități de a se întâlni cu celebrități, înainte de a fi eliminați complet din lumea Hollywoodului, odată ce oamenii își dau seama că niciunul dintre ei nu are nici cea mai mică legătură cu actoria.

Emisiunea lui Anderson Cooper

Deoarece Anderson Cooper este un ziarist malițios, care în emisiunea sa dezbate subiecte serioase de știri, el a declarat că nu va permite accesul nimănui asociat cu „kardashienii” în programul său. Afirmațiile au venit după ce Khloe și-a mărturisit dragostea pentru el într-un mesaj pe Twitter destul de dubios. Cu toate astea, Cooper nu are prejudecăți referitoare la famiile bogate, deoarece el face parte din clanul Vanderbilt, însă jurnalistul a declarat doar că ar prefera să se raporteze mai degrabă la probleme globale decât la un nou articol de lux cumpărat de Kim Kardashian.

Gala MET

Redactorul-șef al revistei Vogue, Anna „Nuclear” Wintour, părea să vadă „kardashienii” precum o antiteză a modei și a bunului gust. Ba chiar le-a interzis să participe la Gala Met, o petrecere organizată la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, unde Wintour este administrator și contribuitor financiar. Totul s-a schimbat atunci când Kim și-a început relația cu Kanye, care este, aparent, favoritul lui Wintour.

Sursa foto: Instagram / Kardashians

Revista Vogue

Campania lui Wintour împotriva clanului Kardashian nu se oprește doar la blocarea participării la petreceri de fițe. Potrivit OK Magazine, cei de la Vogue au fost informați că soția lui Kanye West, Kim, nu trebuia să fie prezentată și nici măcar menționată în paginile revistei de modă de înaltă calitate, până la noi decizii. Wintour a fost supărată de reacția negativă pe care a primit-o publicația pentru prezentarea lui Kanye și Kim pe o copertă Vogue din 2014, iar comportamentul lui Kim la Gala Met a cimentat nemulțumirea lui Wintour.

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Blestemul "Presley" și valul de tragedii care a lovit familia Regelui Rock 'n' Roll-ului

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.