8 membri ai Familiilor Regale ale Europei care au meserii obișnuite

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Știm cu toții că înainte ca Meghan Markle să devină soție de prinț, ea a avut o carieră în domeniul actoriei. Însă există mai mulți membri ai Caselor Regale ale lumii care au job-uri complet obișnuite și care reușesc să îmbine cele două vieți complet diferite. Au sânge albastru, dar nu se tem să se "murdărească" pe mâini.

Divahair.ro a întocmit o listă cu opt personaje de viță nobilă care au locuri de muncă absolut normale. Află care sunt, în galeria foto!

Surse articol: Brightside / The List / Times of India

Prințesa Sofia a Suediei lucrează într-un spital

Prințesa Sofia a Suediei lucrează într-un spital

Prințesa Sofia are 35 de ani și un CV impresionant. A studiat contabilitatea și s-a specializat în managementul afacerilor. În plus, este instructor de yoga certificat și chiar a lucrat în domeniu în New York. Nu cu mult timp în urmă, Prințesa Sofia a decis să facă voluntariat la un spital din Stockholm. Ea a făcut cursuri online de prim-ajutor și îi ajută pe medici și asistente prin faptul că gătește sau dezinfectează instrumentele medicale. 

Sursa foto: Captură YouTube

Prințul William este pilot de ambulanță

Prințul William este pilot de ambulanță

Prințul William, în vârstă de 38 de ani, a avut în trecut o carieră militară și a ocupat poziția de locotenent. Însă slujba a fost considerată periculoasă pentru un membru al Familiei Regale, astfel că a continuat să se antreneze cu Royal Navy și Royal Air Force. După ce a servit Forțelor Aeriene în 2014, William a acceptat un rol cu normă întreagă ca pilot de ambulanță. Jobul său a fost plătit, dar nu a cheltuit banii după bunul plac, ci i-a donat unei organizații caritabile.

Sursa foto: Instagram

Prințesa Charlotte de Hanover este scriitoare

Prințesa Charlotte de Hanover este scriitoare

Charlotte Casiraghi, în vârstă de 34 de ani, nu este doar o femeie frumoasă, ci și foarte inteligentă și căreia îi place să își aducă propria contribuție în cadrul societății. Este scriitoare și editor de revistă. De asemenea, a fost redactorul general al revistei "Above", în anul 2009. Atunci, prințesa Charlotte a anunțat că intenționează să publice 3.000 de exemplare ale cărții "Ever Manifesto", care dezvăluie modul în care industria modei are un impact dăunător asupra mediului global.

Sursa foto: Captură YouTube

Prințesa Charlene de Monaco este înotătoare profesionistă

Prințesa Charlene de Monaco este înotătoare profesionistă

Prințesa Charlene, acum în vârstă de 42 de ani, s-a născut în Rodezia (acum Zimbabwe) și și-a început cariera de înotătoare în 1996, la Campionatul din Africa de Sud. De asemenea, a reprezentat Africa de Sud la Jocurile Olimpice de la Sydney din anul 2000, dar după șapte ani s-a retras din înotul competițional din cauza unei accidentări la umăr. În prezent, prințesa are întâlniri cu sportivi paralimpici și vizitează centrele de reabilitare pentru copiii cu hipoacuzie.

Sursa foto: Captură Youtube

Surse foto: Capturi YouTube, Getty

Articolul urmator Visează să transforme lumea într-un loc mai bun! Ce meserii obișnuite dar nobile vor să aibă copiii prințului William și ai lui Kate Middleton

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.