8 motive pentru care Jason Momoa este perfecțiunea întruchipată

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

În timp ce șansele de a găsi tipul perfect pentru tine pot fi destul de reduse, Jason Momoa este dovada vie că acești bărbați chiar există. Are un corp precum al lui Adonis și este cel mai mare fan și susținător al soției sale. Actorul este sexy și absolut adorabil!

Am întocmit un top cu opt motive pentru care Jason Momoa este perfecțiunea întruchipată!

I-a restaurat mașina soției

I-a restaurat mașina soției

Dacă ești fană Jason Momoa, știți deja că el își iubește soția mai presus de orice. Recent, a surprins-o pe Lisa Bonet restaurându-i mașina cea veche, ce avea mare însemnătate sentimentală. I-a luat nu mai puțin de 14 ani pentru a repara Mustang-ul din 1965 pe care soția sa l-a primit când avea 17 ani.

Sursa foto: Pinterest

Petrece timpul cu admiratorii

Petrece timpul cu admiratorii

Chiar și cu programul său ocupat de filmare, Jason Momoa găsește întotdeauna o modalitate de a aduce un zâmbet pe fața cuiva. În timp ce filmează pentru pelicula "Aquaman II", și-a făcut timp pentru a vizita un spital pediatric. Acolo s-a întâlnit cu copii bolnavi și cu familiile lor și a făcut fotografii cu ei.

Sursa foto: Instagram

Nu se descurajează din cauza imperfecțiunilor

Nu se descurajează din cauza imperfecțiunilor

Deși unora li se pare că cicatricea de pe sprânceana dreaptă este sexy, există de fapt o poveste tragică în spatele acesteia. În 2008, Jason Momoa a fost atacat cu o sticlă într-un bar. A suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia s-a ales cu 140 de cicatrici.

Sursa foto: Instagram

Muncește din greu

Muncește din greu

Pentru a obține rolul lui Khal Drogo în serialul "Game of Thrones", Jason s-a dezlănțuit atât de mult, încât a ajuns să sperie juriul. A interpretat un dans maori haka și acesta a fost în cele din urmă motivul pentru care a fost selectat. 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Getty, Instagram, Pinterest

Articolul urmator Jason Momoa și Lisa Bonet divorțează, după 16 ani de relație și aproape 5 ani de căsătorie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.