A cheltuit peste 50.000 de dolari pentru a semăna cu Marilyn Monroe. Rezultatul vorbește de la sine

A cheltuit peste 50.000 de dolari pentru a semăna cu Marilyn Monroe. Rezultatul vorbește de la sine

Ramona Jurubita

Marilyn Monroe este o emblemă a frumuseții și multe femei se simt flatate când li se spune că seamănă cu ea. La simpla auzire a numelui ei, aproape orice om tresare.

O tânără de 23 de ani din California se poate numi „cel mai înfocat fan” al lui Marilyn Monroe. Femeia a cheltuit nu mai puțin de 50.000 de dolari pe mai multe intervenții chirurgicale, în speranța că va arăta ca idolul său. Serena Smith este vedetă TV și cântăreață, iar dorința ei cea mai mare este să obțină o transformare care să uimească pe toată lumea. A investit deja o sumă colosală și nu are de gând să se oprească aici.

Serena Smith lângă tablourile cu Marilyn Monroe din dressingul ei.

Prima intervenție a făcut-o la vârsta de 18 ani, în anul 2016. Este vorba despre un implant mamar, care a ajutat-o să treacă de la cupa A la cupa D și a costat 7.500 de dolari. Inspirată de frumusețea celebrităților din epoca de aur, a început treptat să își facă modificări și la nivelul feței.

A făcut o rinoplastie care a valorat 11.000 de dolari și apelează periodic la intervenții non-invazive cum ar fi injectarea de botox și acidul hialuronic. Cea mai nouă îmbunătățire pe care și-a făcut-o sunt implanturile fesiere (Lifting Brazilian de fese). Este o procedură extrem de riscantă și dureroasă, dar se pare că a fost dispusă să își asume orice risc pentru a-și îndeplini visul. Pentru această intervenție, de obicei, se extrage grăsime din alte zone ale corpului (abdomen, spate), care ulterior este mutată în fese.

Serena Smith cu un look apropiat de cel al lui Marilyn Monroe

„M-am simțit de parcă am fost lovită de un camion. Orice lucru care mă ajută să duc o viață mai fericită, mai încrezătoare, merită pentru mine și, așa cum se spune, durerea este frumusețe.”, a spus ea. Această femeie poate fi un exemplu care ilustrează perfect proverbul românesc „Baba suferă la frumusețe”. Dacă rezultatele sunt pe măsura așteptărilor, eforturile nu se mai simt atât de acut, nu-i așa?

Tânăra se declară mulțumită și îi place de ea când se privește în oglindă. Are un cont de Instagram cu 21.000 de urmăritori, pe care îi ține la curent cu fiecare schimbare pe care o face. Este mândră de înfățișarea sa, așa cum a declarat pentru New York Post.

„Sunt foarte mulțumită de rezultate, cred că totul a ieșit grozav, operația mi-a schimbat complet proporțiile corpului și m-a ajutat să obțin aspectul mai curbat pe care îl doream.”, a explicat. De asemenea, a spus că intenționează să aibă grijă de ea toată viața și să continue pe drumul acesta. Operațiile au devenit o normalitate pentru Serena Smith, așa că nu se teme de nicio durere.

„Nu voi înceta niciodată să mă operez. Odată ce termin tot ce mi-aș dori să fac și sunt mulțumită, voi fi fericită și împăcată, dar odată ce începi să îmbătrânești, totul este despre întreținere și păstrarea acelui aspect tineresc. Îmi doresc să am mai multe operații în viitor pentru că îmi place să mă perfecționez continuu.”, a dezvăluit femeia.

Planul ei pentru următoarea perioadă este deja făcut și știe clar că în curând va urma liftingul feței și al ochilor. Determinarea sa a făcut-o celebră în întreaga lume, pentru că presa din mai multe țări a adus imaginea ei în atenția publicului. A fost comparată atât cu Marilyn Monroe, cât și cu o păpușă Barbie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Smith (@theserenasmith)

Mulți oameni nu sunt de acord cu operațiile estetice și consideră chiar că dau dependență ca un drog. Există persoane care o critică în mediul online și îi lasă comentarii răutăcioase la postări. Totuși, are și mulți admiratori care îi apreciază curajul și hotărârea.

Tu ce părere ai? Ți se pare că medicii au făcut o treabă bună în cazul Serenei Smith și că începe să semene cu idolul său?

Citește și: O mai recunoști? Cât de mult s-a schimbat Madonna în urma operațiilor estetice

Surse foto: InstagramInstagramYoutube

Surse articol: NYpostDailymailKossyderrickent

Articolul urmator
Ea este cea mai bogată tânără moștenitoare din România. Are 30 de ani și o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari
Ea este cea mai bogată tânără moștenitoare din România. Are 30 de ani și o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.