A cucerit în 2006 inimile cu rolul din "Daria, iubirea mea". Cum arată și cu ce se ocupă acum Adrian Ștefan

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Dan, așa cum îl știe publicul larg, sau Adrian Ștefan pe numele său real, a făcut furori în serialul "Daria, iubirea mea", în urmă cu mai bine de zece ani.

Talentat și determinat, artistul a cucerit telespectatorii cu șarmul său incontestabil. În prezent, Adrian Ștefan nu mai arată deloc așa cum îl știam, anii au fost mai mult decât blânzi cu el.

Vezi în galeria foto cum arată acum actorul și din ce își câștigă banii.

A devenit cunoscut pentru rolurile din telenovelele românești

A devenit cunoscut pentru rolurile din telenovelele românești

În anul 2004, Adrian Ștefan a jucat rolul personajului american Taylor, în producția "Gunpowder, Treason and Plot", un film despre trădări și drame romantice. La doar un an distanță, Adrian Ștefan a primit rolul carismaticului Horia Levențiu, în telenovela românească "Lacrimi de iubire", iar mai apoi avea să primească rolul principal în "Daria, iubirea mea", jucându-l pe Dan Nichita.

Sursa foto: Facebook

A învățat singur să cânte la pian

A învățat singur să cânte la pian

Actorul a realizat rapid care este drumul său și chiar a învățat singur să cânte la diverse instrumente muzicale, precum pian, sau acordeon. Pentru a învăța să cânte la chitară, Adrian Ștefan a urmat cursurile școlii Populare de Artă din București. Însă la un moment dat a renunțat la pasiunea lui pentru a urma calea celebrității. Adrian Ștefan a urmat cursurile unei facultăți de actorie, iar apoi a început să joace în piese la Teatrul Național.

Sursa foto: Facebook 

Și-a urmat pasiunea pentru muzică

Și-a urmat pasiunea pentru muzică

În 2007, după terminarea filmărilor, Adrian Ștefan s-a întors la vechea lui pasiune: muzica. Este un muzician ce și-a demonstrat cu vehemență talentele performând la chitară în trupe precum AB4, Omul cu Șobolani, Coma, Sport Sângeros III. În prezent, el activează în trupa Moonlight Breakfast.

Sursa foto: Facebook

Are concerte pe bandă rulantă

Are concerte pe bandă rulantă

Adrian Ștefan a încercat mai multe direcții artistice până când a realizat că muzica este, de fapt, marea lui iubire. Precum colegii lui de la trupa Moonlight Breakfast spuneau în urmă cu ceva timp, el a reușit să își exploreze creativitatea cu ajutorul actoriei, înainte de a se dedica complet meseriei de muzician.

Sursa foto: Soundcloud

Surse foto: Facebook, Soundcloud, Youtube

Articolul urmator Îți mai aduci aminte de "nea Popa" din serialul "La Bloc"? Cum arată și ce face acum, la 69 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.