Nu Skin

A fost votat cel mai sexi bărbat din 2018

Lorena Teacă

Trăim într-o lume în care femeile sunt considerate „sexul frumos”, însă acest lucru nu semnifică faptul că toți bărbații sunt urâți. Atât femeile, cât și bărbații pot concura pentru titluri de frumusețe, motiv pentru care de curând a fost ales cel mai sexi bărbat al anului 2018.

Numeroși bărbați au concurat pentru marele titlu, însă acesta a fost câștigat de un cântăreț cunoscut și foarte îndrăgit de femeile din lumea întreagă.

Iată bărbații care au participat la marele eveniment și câștigătorul acestuia!

Michael B. Jordan

Michael B. Jordan

Michael Jordan a devenit cunoscut datorită rolurilor sale din „Fruitvale Station” și „Creed”, unde a jucat rolul unui boxer. Pentru acest rol, actorul a mâncat timp de un an doar mâncare sănătoasă și a făcut sacrificii pentru a arăta ca un boxer. Cu banii câștigați de pe urma acestui film, Michael Jordan a cumpărat o casă mare, unde locuiește și în prezent cu părinții.

Sursa foto: Instagram

Çagatay Ulusoy

Çagatay Ulusoy

Părinții lui Çagatay Ulusoy provin din Bulgaria și Bosnia, motiv pentru care actorul deține aceste trăsături neobișnuite, dar atrăgătoare. Când era la școală, acesta juca baschet de performanță, însă prietenii lui l-au sfătuit să se îndrepte spre actorie. Astăzi, Çagatay Ulusoy este unul dintre cei mai populari actori din Turcia.

Sursa foto: Instagram

Henry Cavill

Henry Cavill

Henry Cavill s-a situat pe locul 8 în clasamentul concursului, însă acest lucru nu semnifică faptul că actorul nu are trăsături frumoase. Henry Cavill a devenit foarte cunoscut în urma rolului său din „Batman vs. Superman”, care a ținut cu sufletul la gură mii de oameni. În plus, se cunoaște faptul că bărbatul este un aprig apărător al drepturilor animalelor și vorbește patru limbi.

Sursa foto: Facebook

William Levy

William Levy

William Levy a fost ales pentru participarea la acest concurs de foarte multe ori, însă niciodată nu a câștigat marele titlu. Acesta a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea „Dancing With the Stars”, dar și după rolurile din diferite telenovele.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: iStock, Instagram, Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta