A înşelat-o Jay-Z pe Beyonce? Diva se destăinuie pe cel mai nou album!

A înşelat-o Jay-Z pe Beyonce? Diva se destăinuie pe cel mai nou album!

Redactor Andreea Baluteanu

Pentru multe dintre noi, Jay-Z şi Beyonce erau una dintre cele mai puternice dovezi că dragostea există! Deşi speculaţiile că rapperul o înşală pe Queen Bee au fost prezente în media în ultimii ani, nicio dovadă concretă nu a spulberat mitul relaţiei perfecte a cuplului american.

Până acum! În cel de-al şaselea album lansat, Lemonade, Beyonce vorbeşte despre trădare și furie, sugerând totodată inadmisibilul: că Jay-Z o minte şi o înşală de ceva timp!

Şoc în showbizz: Jay-Z a înşelat-o pe Beyonce!

Ce face o femeie obişnuită când este înşelată? Îşi plânge de milă, se consolează alături de cele mai apropiate prietene sau divorţează. Ce face Beyonce? Lansează un material nou, care „rupe" internetul şi asmute întreaga suflare feminină împotriva soţului său!

 

A photo posted by CLAUDIA (@claudiabhimra) on

După ce ne-a dăruit Formationla începutul acestui an, Beyonce surprinde din nou! Sâmbătă seara, pop starul a lansat pe HBO al şaselea album din cariera sa, o compilație vizuală care cuprinde o serie de videoclipuri pe durata unei ore întregi. Decorurile sudiste, costumele spectaculoase şi elementele de regie care amintesc de filmele horror au incitat audienţa, dar adevărata bombă a fost reprezentată de aluziile deloc voalate referitoare la infidelitatea soţului său.

„Mă înşeli?” este întrebarea pe care Beyonce o adresează direct, spulberând convingerea privitorilor că diva avea să lanseze un nou album politic, concentrat pe soarta populaţiei de culoare din America, precum Formation. Dimpotrivă, Lemonade este mult mai personal şi are ca punct central de interes relaţia dintre Bey şi rapperul Jay-Z. Iar versurile nu sunt deloc blânde: după ce îşi atenţionează soţul că „ele nu te iubesc aşa cum te iubesc eu”, artista trece la ameninţări deloc subtile, amintindu-i lui Jay că nu e nici pe departe o femeie oarecare şi că preferă să fie considerată mai degrabă nebună decât geloasă. Iar dacă mesajul nu era suficient pentru a-l speria pe infidel, Beyonce distruge maşini trecând peste ele cu un camion, flutură ameninţător o bâtă de baseball, apare în mijlocul flăcărilor şi îşi aruncă provocator inelul de logodnă în faţa camerei, în timp ce cântă „azi regret noaptea în care mi-ai pus acest inel pe deget”.

După ce îl atenţionează că dacă mai greşeşte îl va părăsi şi îşi va lua şi fetiţa cu ea, Beyonce revine la sentimente mai bune şi îşi reaminteşte în „Sandcastles" momentele frumoase ale relaţiei cu Jay-Z, încheind Lemonade cu fraza plină de speranţă „Eu şi iubitul meu vom fi în regulă, vom trăi o viaţă frumoasă” sau cea dulce-amară „Torţionarul meu a devenit remediul meu”.

jay z si beyonce

Deşi Bey pare că l-a iertat pe Jay, internetul nu a fost atât de milostiv şi l-a împroşcat pe rapper cu injurii şi ameninţări, fără a uita de femeia care a tulburat căsnicia celor două superstaruri. Tot un vers intonat de solistă pe Lemonade, „Mă vrea doar când nu sunt acolo/Mai bine ar chema-o pe Becky cea cu părul frumos” (Sorry), a aprins imaginaţia fanilor. Aceştia au regăsit-o în descriere pe Rachel Roy, una dintre cele mai vechi prietene şi colaboratoare ale lui Jay-Z, care se pare că a fost şi motivul altercaţiei dintre rapper şi sora lui Beyonce, Solange, surprinse pe camera de luat vederi a unui lift la after party-ul Met Gala. Însăşi Roy a pus paie pe foc prin descrierea cel puţin bizară a unei poze de pe Instragram: „părul frumos nu contează”, făcând o referinţă directă (sau nu) la versurile piesei Sorry.

Între timp, „spărgătoarea de căsnicii” a şters poza ultra comentată de pe Instagram şi a revenit cu un mesaj pe Twitter, afirmând că respectă căsniciile şi familia, dar că nu tolerează fenomenul de bullying. Iar fanii şi-au găsit o nouă ţintă, Rita Ora, la rândul ei suspectată în trecut că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu mentorul ei Jay-Z.

Dacă Lemonade este într-adevăr povestea infidelităţii rapperului american sau doar o genială strategie de marketing a celebrului power couple, rămâne de văzut. Important este că Jay-Z a fost pus deja în situaţia de a vedea ce va păţi dacă o (mai) supără pe Beyonce: poate că nu va fi bătut cu o bâtă de baseball, dar va deveni ţinta urii întregii lumi, iar în era social media, acest fenomen este mai grav decât moartea.

Tu crezi că Jay-Z a înşelat-o pe Beyonce? Ce părere ai despre Lemonade?

Surse foto: Instagram, Splashnews

Articolul urmator
Viața lui Sergiu Nicolaescu, cel mai vizionat regizor român din toate timpurile
Viața lui Sergiu Nicolaescu, cel mai vizionat regizor român din toate timpurile
Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?
Incepe quiz
Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.