Accident înfiorător! Anca Pop a murit înecată, la numai 34 de ani!

Accident înfiorător! Anca Pop a murit înecată, la numai 34 de ani!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Șoc și durere în lumea muzicii! Cântăreața de numai 34 de ani a fost găsită, fără suflare, în Dunăre! Regretata Anca Pop, căci despre ea este vorba, a sfârșit  înecată după ce a plonjat cu maşina în Dunăre, în zona viaductului Sviniţa. Artista mergea acasă, la părinţi ei în Moldova Veche, cel mai probabil pentru a petrece Sărbătorile de Iarnă împreună. Însă nu a mai ajuns, găsindu-și înfiorătorul sfârșit pe DN 57.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Poliţiei Judeţene Mehedinţi, regretata artistă ar fi derapat într-o zonă fără parapet şi a plonjat în apă, nereuşind să se mai salveze: „Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în timp ce se aflau în misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat în dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Sviniţa un autoturism căzut în apele fluviului Dunărea. Poliţia de Frontieră a luat imediat masura înştiinţării Inspectoratului de Urgenţă, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi a căptăniei ORşova, pentru luarea măsurilor legale ce se impun”.

O fire extrem de veselă, nonconformistă și plină de umor Anca Pop Shamanca (așa cum obișnuia să își spună singură) este binecunoscută pentru video-urile amuzante postate pe conturile ei de socializare. Născută pe 22 octombrie 1984 la Moldova Nouă, cântăreață de meserie, Anca Pop și-a lansat primul album în iulie 2017 în Japonia. Cea mai importantă colaborare a tinerei care s-a stins din viață la numai 34 de ani a fost, cu siguranță, aceea cu unicul și rebelul Goran Bregovic pentru albumul Champagne for Gypsies, pentru care a scris două dintre piese.

Articolul urmator
Cum arată fiul vitreg al Danei Rogoz, copilul lui Radu Dragomir din prima căsnicie. Băiatul este mai mic cu numai 17 ani decât actrița
Cum arată fiul vitreg al Danei Rogoz, copilul lui Radu Dragomir din prima căsnicie. Băiatul este mai mic cu numai 17 ani decât actrița

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.