Activitatea preferată a ducesei Kate Middleton și a fiicei ei, Charlotte: cel puțin surprinzătoare și absolut simpatică!

Activitatea preferată a ducesei Kate Middleton și a fiicei ei, Charlotte: cel puțin surprinzătoare și absolut simpatică!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Kate Middleton este soția viitorului rege al Marii Britanii, iar familia lor este departe de a fi una obișnuită. Copiii lor au fost crescuți într-un mediu strict, înconjurați de multe interdicții și cutume regale pe care au fost nevoiți să le respecte. Însă ducesa Kate nu a ezitat să introducă și câteva reguli de parenting modern, iar activitatea preferată pe care o desfășoară frecvent alături de fiica ei este chiar inedită.

Ducesa de Cambridge și fiica ei petrec foarte mult timp în aer liber, iar Kate Middleton se asigură că prințesei Charlotte nu îi lipsesc jocurile copilăriei în activitățile ei zilnice. Subiectul a fost dezbătut de expertul regal Katie Nicholl, într-un interviu pentru ok.co.uk.

"Kate a fost mereu interesată de modul în care învățatul în aer liber poate aduce beneficii copiilor. A avut ocazia de a întâlni elevi care luau cursuri afară și de atunci a aplicat și în cazul copiilor săi. Ea încearcă să limiteze timpul pe care ei îl petrec în fața ecranelor și îi scoate afară, indiferent dacă este soare, plouă sau ninge. Vrea să le insufle dragostea pentru natură, prin intermediul lecțiilor aplicate. Spre exemplu, dacă prințesa Charlotte sau prințul George învață despre râuri, ea și William îi vor duce să vadă cu ochii lor acele forme de relief și nu doar în paginile unei cărți", a declarat Katie Nicholl, conform sursei citate. 

Activitatea preferată a lui Kate Middleton și a prințesei Charlotte

Cât despre activitatea favorită a ducesei alături de fiica ei, îți spunem că cele două adoră să meargă la... vânătoare de păianjeni. "Charlotte este o mare fană a păianjenilor și iubește să îi studieze în detaliu și și să învețe despre ei. Merge des alături de mama ei la vânătoare de păianjeni, astfel încât să îi poată vedea de aproape", a mai spus expertul regal.

Ducesa de Cambridge a dezvăluit recent că rolul de părinte a epuizat-o în timpul perioadei de carantină din Marea Britanie. Kate Middleton chiar a glumit despre faptul că fiul și fiica sa au devenit îngroziți de ideea că mama lor le-a devenit coafeză. Soția prințului William și-a împărtășit experiența de parenting din timpul pandemiei de coronavirus în timpul unei discuții online cu un grup de părinți. 

Kate Middleton cu printul Louis si printesa Charlotte la un meci de polo

Ducesa de Cambridge, epuizată în timpul pandemiei

Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, a vorbit cu sinceritate despre provocarea de a avea grijă de prințul George, în vârstă de 7 ani, de prințesa Charlotte, de cinci ani, și de prințul Louis, în vârstă de doi ani, în timpul pandemiei de coronavirus. Totodată, ducesa a mărturisit că prințul William a fost cel mai mare sprijin al său.

Citește și: Kate și William au discuții din cauza copiilor. Iată din ce motive se ceartă!

"În timpul carantinei am fost nevoiți să ne asumăm rolul suplimentare, pe lângă cele de părinți. Am devenit coafeză, spre groaza copiiilor mei (râde). A trebuit să devin și profesoară, ceea ce mi-a plăcut enorm, însă la finalul zilei mă simt cu adevărat epuizată", a povestit recent Kate Middleton, potrivit DailyMail.

Surse articol: JustJared / DailyMail / MarieClaire

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Dezvăluirile emoționante ale fiicei lui Ivan Patzaichin după 2 ani de la moartea lui
Dezvăluirile emoționante ale fiicei lui Ivan Patzaichin după 2 ani de la moartea lui
Cel mai dulce test: alege ciocolata preferată și află cine te iubește
Incepe quiz
Cel mai dulce test: alege ciocolata preferată și află cine te iubește

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.