Actorul Bob Saget s-a însurat în secret cu o tinerică

Actorul Bob Saget s-a însurat în secret cu o tinerică

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Este oficial! Proaspăt însurățel, din nou, la 62 de ani! A fost capul celei mai zgomotoase, haioase și mai iubite familii de la TV din anii 90, nu există om care să nu îl cunoască. În viața reală, a fost însurat din 1982 până în 1997 și are 3 fete – fix ca în serialul care i-a adus popularitatea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Okay, so we went and did it. And damn are we happy. Bride: @eattravelrock Photographer: @NicoleGoddard

A post shared by Bob (@bobsaget) on

Bob Saget, starul serialului ”Casa Plină” care ne-a încântat după amiezele celor care am copilărit în anii 90, s-a însurat pentru a doua oară weekendul care tocmai a trecut. Aleasa inimii actorului în vârstă de 62 de ani este Kelly Rizzo, o frumoasă blondă în vârstă de numai 39 de ani. Cei doi au devenit soț și soție în cadrul unei ceremonii fastuoase ținute în weekend, în Santa Monica, California, iar luni au făcut publică vestea, prin intermediul conturilor lor de socializare.

Bob Saget a mai fost însurat o dată, timp de 15 ani - în perioada 1982-1997 – cu Sherri Kramer, cu care are 3 fete – gemenele Aubrey si Lara Melanie Saget, în vârstă de 29 de ani și Jennifer Belle Saget, în vârstă de 25 de ani.

Cei doi proaspăt însurăței sunt mai mult decât îndrăgostiți unul de celălalt. El susține că ea este o persoană minunat, extrem de răbdătoare, care îl înțelege și susține necondiționat. Iar ea este mai mult decât încântată de cel pe care și l-a ales ca partener de viață, spunând că o tratează ca pe o adevărată prințesă, așa cum merită orice femeie.

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Actorul Angus Cloud, din serialul ”Euphoria” a murit la numai 25 de ani
Actorul Angus Cloud, din serialul ”Euphoria” a murit la numai 25 de ani
Cine îți va cumpăra cadou de Secret Santa?
Incepe quiz
Cine îți va cumpăra cadou de Secret Santa?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.