Sally Field a mărturisit că a fost victima abuzurilor sexuale venite chiar din partea tatălui vitreg

Sally Field a mărturisit că a fost victima abuzurilor sexuale venite chiar din partea tatălui vitreg

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Dezvăluirea șocantă și sfâșietoare care a zguduit Hollywood-ul: una dintre cele mai mari actrițe și-a făcut publice traumele din copilărie și adolescență, în cartea autobiografică lansată în 2018.

Legendara actriță Sally Field, căci despre ea este vorba, a mărturisit că a fost abuzată sexual de către tatăl ei vitreg, până la vârsta de 14 ani și că la frageda vârstă de 17 ani a făcut un avort, în secret, în Mexic. În interviul oferit celor de la New York Times, vedeta în vârstă de 76 de ani împliniți în 2022, a spus că a ținut aceste evenimente îngrozitoare din viața ei un secret până recent deoarece nu știa că “are o voce”.

Sally Field iunie 2018

Prima persoană căreia i-a dezvăluit cele prin care a trecut a fost mama ei, mulți ani mai târziu, când aceasta, Margaret Field, era pe patul de moarte, după o dureroasă luptă cu cancerul. Profund îndurerată și complet șocată de cele întâmplate fiicei ei, femeia, desi muribundă, a asigurat-o că atât timp cât ea va trăi, nu va mai trece singură prin asta.

Sally-Field-12-ani

Sally Field la vârsta de 12 ani

Despre tatăl ei vitreg, poreclit Jocko, Sally Field a scris în carte că era crud și înfricoșător, în loc să fie un cap de familie blând și decent. Când o chema singură la el în dormitor, știa deja ce o așteaptă: “Nu a fost un incident singular, izolat. S-a întâmplat de nenumărate ori, până la 14 ani. Mă simțeam și copil și adult în același timp. Puternică. Asta era o sursă de putere. Dar voiam să fiu un copil ca oricare altul, până la urmă.“

Sally Field i-a dezvăluit mamei sale traumele zilnice la care a fost supusă în primii ani ai vieții atunci când a primit rolul din pelicula “Lincoln“ a lui Steven Spielberg. Margaret Field a divorțat de tatăl adevărat al lui Sally, Richard, în 1951 și s-a remăritat în 1952 cu abuzatorul Jock Mahoney, cascador și actor. Cei doi au divorțat în 1968, iar el a murit în 1989.

Sally-Field-si-Margaret-Field

Sally Field si mama ei, Margaret Field, în anul 1970

Deși a scăpat de Jocko la 14 ani, Sally a mai trecut printr-un episod traumatizant când, la 17 ani, a făcut un avort în secret în Tijuana. Au urmat 2 căsătorii fericite, 3 copii frumoși și o carieră de success pentru laureata premiului Oscar, lucruri care au reușit să îi mai vindece din cicatricile lăsate de copilăria abuzivă.

La finalul anilor 70, Sally Field a avut o relație toridă, confuză și complicată, dar nu lipsită de iubire (după cum ea însăși a descries-o în carte) de 5 ani cu regretatul Burt Reynolds. Iar acum, odată cu decesul acestuia la vârsta de 82 de ani, din data de 6 septembrie, actrița se declară ușurată de faptul că el nu va apuca să citească nici măcar o filă din cartea ei autobiografică.

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Viața bate filmul, din nou! Cum a aflat Bono că vărul lui este, de fapt, fratele său vitreg
Viața bate filmul, din nou! Cum a aflat Bono că vărul lui este, de fapt, fratele său vitreg
Quiz spiritual: ce vedetă ai fost într-o viață anterioară?
Incepe quiz
Quiz spiritual: ce vedetă ai fost într-o viață anterioară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.