Adela Pârvu a divorțat, după 24 de ani, de soțul cu 24 de ani mai mare și s-a recăsătorit la scurt timp după

Adela Pârvu a divorțat, după 24 de ani, de soțul cu 24 de ani mai mare și s-a recăsătorit la scurt timp după

Ramona Jurubita

Jurnalist la bază și ulterior devenită arhitect și doritoare de a schimba "fețele" locuințelor, Adela Pârvu a intrat și în atenția presei, date fiind ultimele evenimente pe plan personal. Fostul arhitect de la emisiunea "Visuri la Cheie" de la Pro TV, acum în vârstă de 45 de ani, s-a recăsătorit în urmă cu o săptămână. Noua căsătorie a avut loc la puțin timp după divorțul de tatăl copiilor săi, alături de care a avut o căsnicie de mai bine de 24 de ani. Aparent, diferența de vârstă dintre cei doi, de 24 de ani, a început să-și spună cuvântul. Cei doi și-au dat seama că au concepții diferite despre viață, astfel că au decis că este momentul să o ia pe drumuri separate.

Arhitectul a mărturisit în emisiunea lui Măruță de la Pro TV că i-a fost greu și a apărut în mintea ei teama de eșec, dar a trecut ușor peste aceste gânduri fiindcă a avut susținerea băieților ei și ajutor din partea psihologului.

Adela Pârvu într-o poză de pe contul său de Facebook

Sursa foto: Facebook

Mai bine doi părinți fericiți decât doi părinți nefericiți

„Ce exemplu dăm copiilor?! Mai bine doi părinți fericiți decât doi părinți nefericiți. Era o diferență de 24 de ani între noi. Suntem datori să ne trăim viața din plin. Profesional, am reușit să fac lucruri frumoase, dar personal am nevoie de afectivitate. Copiii se așteptau ca noi să divorțăm, au 21 de ani, au înțeles, noi avem un dialog foarte deschis, suntem oameni, ne asumam, ei au înțeles. Pentru ei contează să își vadă părinții fericiți. Inițial, m-am gândit că poate e un eșec, dar apoi am vrut să înțeleg ce s-a întâmplat și am apelat la terapie de psihanaliză. Am vrut să înțeleg de ce nu am avut o viață personală frumoasă. Psihanaliza m-a ajutat foarte mult, am înțeles cum funcționam ca un copil și cum repetam același comportament ca adult.”, a declarat Adela Pârvu pentru sursa citată.

Adela a pus educația copiilor pe primul plan și a decis că este mai bine să le spună adevărul, pentru a le da un exemplu constructiv, decât să trăiască nefericită și în minciună. Copiii ei sunt mari acum și ar fi simțit oricum ce s-a întâmplat. Tot băieții ei, în vârstă de 21 de ani, sunt cei care au ajutat-o să își refacă viața și au încurajat-o să își deschidă conturi pe rețelele sociale pentru a cunoaște oameni noi.

„Băieții mei m-au încurajat să accesez platformele de dating sau agenții matrimoniale. Am văzut că nu se întâmplă mare lucru cu agențiile matrimoniale și nici cu platformele de dating. Dar într-o seară de august mi-am refăcut contul pe un site de dating, și primul care mi-a scris a fost chiar Bogdan.”, a adăugat Adela.

Adela Pârvu a găsit din nou fericirea

Aceasta și-a refăcut viața alături de Bogdan, pe care l-a cunoscut pe un site de dating, la îndemnul gemenilor, care s-au gândit la fericirea mamei lor. Adela este foarte fericită cu alegerea făcută și poate din nou să zâmbească. Actualul soț a cucerit-o pentru că are simțul umorului. Lucrurile s-au mișcat foarte repede între cei doi, fiind cerută în căsătorie de Bogdan după doar 3 săptămâni de la momentul în care s-au cunoscut. Adela Pârvu a dezvăluit că știa deja că partenerul urma să facă acest pas, așa că l-a îndemnat să grăbească și căsătoria, cerându-i direct verigheta.

„A intrat în vorbă cu mine, mi-a plăcut profilul lui, era o descriere sumară, dar onestă. El, la un moment dat, m-a rugat să îi dau profilul meu de Facebook. M-a cucerit cu simțul umorului, cu o glumă pe care a făcut-o. În 3 săptămâni m-a cerut de soție. A fost scurt și direct, iar răspunsul meu a fost DA. I-am stricat planurile, am intuit că vrea să mă ceară de soție și i-am zis că nu mă impresionează vreun inel cu diamant. Am zis că singurul inel pe care îl vreau e verigheta. Acum avem o săptămână de când ne-am căsătorit, vrem o viață de miere, nu doar o lună de miere.”, a mai spus vedeta în emisiune.

Cununia a avut loc la 2 luni de la prima discuție pe acel site de întâlniri matrimoniale. Cei doi au postat o fotografie pe Facebook imediat după ce s-au căsătorit și au adăugat descrierea „Proaspăt căsătoriți”. Au primit sute de mesaje cu felicitări și urări, dar și mii de aprecieri.

Adela Pârvu alături de noul ei soț, Bogdan, la scurt timp după căsătorie.

Sursa foto: Facebook

Adela nu a rămas cu resentimente legate de fosta relație. Este o persoană matură care a realizat că fericirea este mai presus de orice altceva și a ales liniștea sufletească. 

Citește și: Kitty Cepraga a divorţat după 15 ani de mariaj

Adela Pârvu este arhitect și a lucrat mult timp cu cei de la emisiunea "Visuri la Cheie". În urmă cu 2 ani a încheiat colaborarea cu Pro TV și a ales să publice exclusiv pe blogul personal noile amenajări interioare de care se va ocupa. Noul ei soț, Bogdan Haineala, este expert contabil și cei doi se completează perfect, chiar și din punct de vedere profesional, pentru că și-au făcut planuri de afaceri împreună.

Surse articol: La MăruțăCancan.roLibertatea.ro

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Povestea de dragoste dintre Carmen Grebenișan și soțul ei: „Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani”
Povestea de dragoste dintre Carmen Grebenișan și soțul ei: „Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani”
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.