Adi Sînă s-a îmbogățit în India. Ce sume colosale primește pentru concerte

Adi Sînă s-a îmbogățit în India. Ce sume colosale primește pentru concerte

Alida Enache

Adi Sînă a dat lovitura peste hotare! Talentul său muzical greu de egalat este foarte apreciat de către publicul din India și Pakistan, unde ține numeroase evenimente și primește, la schimb, sume colosale, după cum declară chiar soția sa, Anca Serea.

Celebrul fondator al trupei "Akcent", acum în vârstă de 45 de ani, se bucură de un real succes la momentul actual, fiind unul dintre cei mai căutați artiști pentru nunțile și spectacolele din afara României. Acesta a intrat în atenția publicului din India și Pakistan în anul 2011, atunci când a i s-a propus să înregistreze coloana sonoră pentru un film.

 Imagine cu Adi Sîna în studio-ul de înregistrări

În prezent, soțul Ancăi Serea este nelipsit de la evenimentele indienilor, după cum se și poate vedea pe pagina personală de Instagram, și se bucură de câștiguri considerabile. După cum spune chiar soția sa, DJ-ul primește chiar și 7000 de dolari pentru un singur moment, sumă pe care nu este nevoit să o împartă cu nimeni altcineva.

Imagine cu Adi Sîna la o nuntă în Pakistan

„Indienii sunt extrem de bogați, plătesc bine mai ales la nunți. Acolo o nuntă ține trei-patru zile, chiar și o săptămână, au momentele lor, cu mulți artiști internaționali.”, a mărturisit mămica eroină.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adrian Sina (@adriansina)

În plus de asta, Adi Sînă nu a dus-o greu nici măcar pe timp de pandemie. Acesta a ținut spectacole pentru publicul din India și Pakistan chiar și la vremea aceea.

„A avut concerte în India și Pakistan. El merge foarte des acolo, are publicul lui, a fost chiar și-n pandemie. Are multe evenimente și private. Cântă la Universități, pe stadioane, unde e nevoie și de poliție”, a mai adăugat soția sa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adrian Sina (@adriansina)

Ce face Anca Serea cât timp soțul ei este plecat peste hotare

Adi Sîna câștigă suficienți bani cât să își poată întreține soția și pe cei șase copii ai lor: David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah. Tocmai de aceea, fosta prezentatoare a știrilor sportive de la PRO TV este liberă să se distreze alături de micuții săi, cât timp soțul ei este plecat din țară.

Imagine cu Anca Serea la concert în Piata George Enescu

Cu ocazia zilei de 1 iunie, de exemplu, cât solistul trebuia să suțină concerte în India și Pakistan, bruneta, în vârstă de 41 de ani, și-a dus copiii într-o excursie la Disneyland.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

„Am vrut să le fac copiilor o surpriză de 1 iunie. Vom merge toți, mai puțin Adi, care e plecat din țară, întrucât are concerte în India și Pakistan, și cea mică, Leea, care va rămâne acasă, întrucât mi-ar fi fost greu, singură, și cu ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Ar fi trebuit să le fac programul celor mari în funcție de ea. Rămâne cu mama și cu bona. Cred că va veni și David (n.r. fiul cel mare, care studiază în Olanda), direct la Paris. Mergem la Viena, facem o pauză, apoi la Disneyland”, a povestit ea.

Citește și: Cu cine s-a iubit Adi Sînă înainte să se îndrăgostească iremediabil de Anca Serea

Surse foto: Instagram, Instagram, Instagram

Surse articol: A1, Rtv, Radardemedia

Articolul urmator
Ce pensie are Monica Tatoiu. Majoritatea românilor doar visează la aceste sume
Ce pensie are Monica Tatoiu. Majoritatea românilor doar visează la aceste sume

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.