Adrian Mutu, dezvăluiri surprinzătoare despre controversatul lui trecut amoros

Adrian Mutu, dezvăluiri surprinzătoare despre controversatul lui trecut amoros

Alida Enache

Adrian Mutu sau "Briliantul", după cum îl știe o țară-ntreagă, a avut un trecut extrem de controversat din punct de vedere amoros. Chiar el mărturisește acest lucru în cartea sa biografică intitulată ”Revenirea din infern”, care a fost lansată o dată cu retragerea oficială din fotbal, weekend-ul trecut (11-12 iunie), la Cluj-Napoca.

Adrian Mutu, acum în vârstă de 43 de ani, este, înainte de toate, un tătic mândru și are trei căsătorii la activ. Aceasta s-a bucurat încă din tinerețe de aprecierea și admirația publicului feminin, dar inima sa a aparținut, pe parcursul timpului, celor trei femei superbe pe care le-a și dus în fața altarului: Alexandra Dinu, Consuelo Gomez și Sandra Bachici.

Despre idilele pe care le-a avut cu fiecare în parte, "Briliantul" a făcut dezvăluiri absolut incendiare și neștiute de nimeni în cartea sa biografică.

 Imagine cu Adrian Mutu îmbrăcat în costum negru

Adrian Mutu și Alexandra Dinu, dragoste la prima vedere

S-au văzut, s-au plăcut... și s-au hotărât să își unească destinele! Adrian Mutu avea doar 21 de ani atunci când a cunoscut-o pe cea care urma să îl facă tătic pentru prima oară. El și Alexandra Dinu s-au căsătorit la doar șase luni după relație și, din păcate, au divorțat după încă trei ani, în 2003. Din mariajul lor a rezultat Mario, care, în prezent, are 20 de ani.

„Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas.

Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit.

A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat!

Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții.

În toamna lui 2002. Un băiat sensibil, frumos, deștept. I-a plăcut, de mic, fotbalul, băga alunecări ca un fundaș de meserie. Dar s-a dus spre baschet, a jucat la echipa de colegiu a celor de la LA Clippers.

De la mine a moștenit răutatea de a nu se opri niciodată, de a nu renunța, de a merge până la capăt. Nu l-am forțat niciodată să practice un sport pe care nu-l iubea”, a scris Mutu despre prima sa căsnicie.

Imagine cu Mario Mutu într-un hanorac roșuMario Mutu

Adrian Mutu și Consuelo Matos Gomez, neînțelegeri bazate pe diferențele de cultură

La scurt timp după ce a devenit, din nou, un bărbat liber, fotbalistul a cunoscut-o pe cea care urma să îi ofere două fiice. El și Consuelo Matos Gomez s-au căsătorit la doar șapte luni de relație și au divorțat după opt ani de mariaj. Cei doi au împreună două fete, pe Maya (14 ani) și Adriana (16 ani).

„Domnișoara cu care mă vedeam venea cu o prietenă, Consuelo Matos Gomez, ministrul-consilier al Republicii Dominicane la Vatican. Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție.

Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. OK, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim.

Am mers în Dominicană, în La Vega, al patrulea oraș ca mărime de acolo, la vreo 110 kilometri de capitala Santo Domingo. A venit cu prietena ei cea mai bună.

Era 10 seara, iar noi îmbrăcați ca de plajă. A fost o ceremonie scurtă și frumoasă, apoi nunta am făcut-o în octombrie, la Roma.

Adriana a venit pe lume la Miami. Consuelo mi-a spus, într-o seară de 2006: ”Mi s-a rupt apa!”. Ne-am suit în mașină, până la spital am făcut 20 de minute, aveam emoții mari, mari de tot. (...) Am ajuns, m-au lăsat în salon, Consuelo mi-a spus că e obosită și că vrea să doarmă și că eu trebuie să monitorizez inima micuței ce nu se născuse încă.

”Uite, privești acolo, pe ecran”. M-am uitat la punctulețul acela care bătea până... am adormit și eu. Apoi a apărut un doctor de origine ecuadoriană, care m-a lăsat să tai cordonul ombilical. M-a luat cu leșin.

Peste doi ani, cu Maya, culmea, același medic! I-am zis din prima: ”Acum am curaj!”. M-a lăsat, din nou, să-i tai cordonul.

După câțiva ani, au apărut, din păcate, divergențele între noi doi, multe dintre ele provocate de diferența de cultură. Intervenise monotonia, lucru firesc când stai mult timp împreună cu o persoană. Fiind firi opuse, relația a început să scârțâie.

A contat mult și faptul că încercam să mă întorc în țară, iar Consuelo, deși nu mi-o spunea direct, nu prea dorea acest lucru. Am semnat cu cei de la Ajaccio, acesta a fost momentul în care ne-am despărțit de tot. Am rămas în relații civilizate și cu două fetițe superbe.", a mărturisit în cartea sa.

 Imagine cu fiicele lui Adrian Mutu în timp ce se joacă cu TiagoAdriana, Maya și Tiago

Adrian Mutu și Sandra Bachici, cerere de căsătorie atipică

După două mariaje eșuate, pare că Adrian Mutu și-a găsit liniștea în brațele soției sale actuale, Sandra Bachici (29 ani). Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Bruneta i-a dăruit celui mai bun marcator din istoria naționalei încă un copil, pe micuțul Tiago, de doar cinci ani.

Imagine cu Adrian Mutu și Sandra Bachici în timp ce fac un selfie

„La început, o relație de la distanță, iar din iarna lui 2015, ceva mai serios. Stătea la Timișoara, am rugat-o să vină la București, să vorbim, să vedem ce iese. Inevitabilul s-a produs și ne-am îndrăgostit! Am semnat, în iulie 2015, cu indienii de la Pune City, am plecat în cantonament, o lună de zile, în Antalya.

Imagine cu Adrian Mutu și Tiago în timp ce fac un selfieAdrian Mutu și Tiago

Am întrebat-o pe Sandra dacă poate veni în Belek, dimineață aveam antrenament, după ora 20:00 ne puteam vedea. Cred că era ora două noaptea când am luat o sticlă de șampanie și mi-am făcut curaj, deși la început nu aveam de gând, în lipsa unui inel.

Știți cum e finalul de august, spre dimineață, la Belek, pe plajă? A fost un moment magic, am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea: mi-a răspuns că da, ne-am iubit...”, a mai scris el.

Citește și: Alexandra Dinu + Mircea Radu = LOVE. Detalii neștiute despre relația celor două vedete

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook

Surse articol: Gsp, Libertatea, Digisport

Articolul urmator
Primele declarații ale lui Adrian Daminescu cu privire la boala cruntă ce l-a chinuit doi ani
Primele declarații ale lui Adrian Daminescu cu privire la boala cruntă ce l-a chinuit doi ani
Trăiești în trecut, în prezent sau în viitor?
Incepe quiz
Trăiești în trecut, în prezent sau în viitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.