Afecțiunea incurabilă de care suferă Natalia Oreiro. Este una dintre cele mai rare din lume

Cristina Gherghina

Veste tristă despre una din cele mai îndrăgite actrițe din telenovele care a rămas în sufletele oamenilor! Protagonista din "Înger sălbatic", Natalia Oreiro a făcut recent o mărturisire tristă despre viața sa. Actrița, în vârstă de 43 de ani, originară din Uruguay, a dezvăluit că suferă de o boală extrem de rară care o împiedică să se bucure de viață pe deplin. 

Citește și Cele mai ciudate 10 boli psihice de care oricine poate suferi

Cu o carieră de aproape 20 de ani în muzică și film, Natalia Oreiro se bucură de faimă și de frumusețea cu care a fost înzestrată. Cu toate acestea, la capitolul sănătate, lucrurile nu stau prea roz. 

Mărturisire neașteptată din partea Nataliei Oreiro

Mărturisire neașteptată din partea Nataliei Oreiro

Îndrăgita actriță din Uruguay, Natalia Oreiro, a făcut recent o mărturisire la care nimeni nu se aștepta. Frumoasa brunetă a declarat în cadrull unui interviu că suferă de o boală rară și incurabilă care îi afectează atât viața personală, cât și cariera. 

Această boală este cunoscută sub numele de misofonie și a fost descoperită la începutul anilor 2000.

"Doar 7% din oameni ajung să aibă această afecțiune"

"Doar 7% din oameni ajung să aibă această afecțiune"

Natalia Oreiro a dorit să le explice fanilor cât de mult o afectează această boală și cum se manifestă în cazul ei. 

"Este una din acele boli extrem de rare, 7% din oameni suferă de această afecțiune și mulți nici măcar nu știu că o au", a declarat actrița. Totodată, aceasta subliniat faptul că această boală nu este o tulburare de ordin psihic, ci mai degrabp de ordin neurologic. 

Artista a mai spus că îi este greu să suporte anumite sunete, precum mestecarea gumei sau cele făcute de scrisul cu pixul care îi provoacă frisoane, stări de anxietate și palpitații. 

Ce este misofonia?

Ce este misofonia?

Potrivit csid.ro, misofonia este ura față de unele sunete, fiind una dintre bolile care marchează perioada modernă. Misofonia este în strânsă legătură cu oboseala accentuată și cu stresul resimțit în timpul zilei. Sunete care în mod normal nu creează disconfort pentru majoritatea persoanelor, pot fi extrem de supărătoare pentru cineva care suferă de această boală. Sunetele în cauză pot fi: mestecatul alimentelor, ronțăitul, sorbitul ceaiului, respirația celor din jur, tastatul, râsul, bătăile cu creionul în birou, zgomotul tocurilor pe podea, claxonul mașinilor din stradă.

Carieră în muzică și film de aproape 20 de ani

Carieră în muzică și film de aproape 20 de ani

Natalia Oreiro și-a început cariera în telenovele, dar din 2008 actrița s-a reprofilat pe filme artistice.

Aceasta a jucat în mai multe telenovele de-a lungul vieții sale, precum "Dulce Ana", ”Ricos y Famosos” și, bineînțeles, "Muñeca brava" ( Înger sălbatic), telenovela care i-a adus faima. Natalia a fost nominalizată de două ori, în 1998 și 1999, la premiul Martin Fierro ca cea mai buna actriță într-un rol principal.

În 2012 a fost numită "regina telenovelelor" de cotidianul argentinian La Nación.

Surse foto: Getty

Articolul urmator S-au căsătorit în secret la scurt timp după ce s-au cunoscut, în ciuda diferenței de 20 de ani dintre ei! Cum arată astăzi Natalia Oreiro și soțul ei

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.6 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.