Află ce mai fac actorii principali din serialul „Gossip Girl”!

Află ce mai fac actorii principali din serialul „Gossip Girl”!
Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Cine nu îşi mai aduce aminte de celebrul serial „Gossip Girl”? Mie, personal, această producţie mi-a marcat adolescenţa! Încă mă mai surprind urmărind pe YouTube scenele (încă) memorabile dintre Chuck şi Blair, cuplul fără de care serialul nu ar mai fi avut acelaşi succes. Câte dintre noi nu am visat la o iubire ca a lor, atât de intensă şi „condimentată”... pe cât de mistuitoare, pe atât de sinceră? Câte dintre noi nu ne-am dorit să fim în pielea lui Blair Waldorf sau a Serenei Van der Woodsen măcar pentru o zi?

Nu îmi vine să cred că au trecut deja patru ani de când serialul nostru preferat s-a terminat! Dacă, la fel ca mine, ai urmărit pe nerăsuflate toate cele şase sezoane din „Gossip Girl”, cu siguranţă nu i-ai uitat pe actorii care au dat viaţă personajelor care ne-au modelat, într-un fel sau altul, personalitatea. De dragul vremurilor de odinioară, am făcut un mic „research” şi am aflat ce fac, în prezent, Ed Westwick, Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford, dar şi ceilalţi actori principali din „Gossip Girl”.

Gossip Girl Vezi galeria foto » Leighton Meester și rolurile post „Gossip Girl” Leighton Meester în serialul „Making History”

Surse foto: Splashnews, Imgur, IMDB

Articolul urmator
Vă mai aduceți aminte de trupa și serialul fenomen "Rebelde"? Ce mai fac astăzi actorii
Vă mai aduceți aminte de trupa și serialul fenomen "Rebelde"? Ce mai fac astăzi actorii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.