Alexandru Salaman, "Șopârlă" de la Animal X divorțează, după șase ani

Alexandru Salaman, "Șopârlă" de la Animal X divorțează, după șase ani

Ramona Jurubita

Showbiz-ul românesc este tulburat de încă o despărțire neașteptată. Alexandru Salaman, cunoscut după numele de "Șopârlă", celebrul cântăreț din trupa Animal X, a ajuns la finalul căsniciei. După șase ani de căsătorie cu frumoasa Monica Salaman, a venit timpul ca drumurile lor să se despartă.

Cei doi au dat vestea fanilor printr-o postare pe Facebook în care au anunțat că relația lor s-a terminat. Aceștia nu au rămas cu resentimente și își poartă respect de dragul momentelor frumoase care au fost între ei. Sunt recunoscători unul altuia pentru tot ce și-au oferit în acești ani.

„După șase ani de căsnicie, decizia pe care am luat-o nu a fost ușoară, dar este una inevitabilă. Fie acum, fie peste ceva timp, relația și căsnicia noastră ar fi luat sfârșit.
Cu toate acestea, ca orice poveste, și a noastră a ajuns la sfârșit.
Suntem recunoscători unul celuilalt pentru iubirea și grija pe care ni le-am purtat!
Am petrecut niște momente minunate împreună, dar iată că a venit timpul să ne spunem rămas bun.”, este mesajul pe care l-a scris Alexandru Salaman.

În ciuda celor întâmplate, această decizie nu va spulbera respectul care există între Șopârlă și Monica Salaman. Ei nici măcar nu au șters pozele de cuplu de pe rețelele sociale, semn că deși o iau pe căi separate, trecutul comun rămâne același. Amândoi sunt dispuși să își asume tot ce a fost și să nu șteargă cu buretele o poveste frumoasă. Vedeta nu a vrut să facă publice motivele despărțirii.

Fanii au fost foarte dezamăgiți la aflarea veștii. Au adăugat comentarii în care îi roagă să nu se despartă și în care își expun părerile de rău. De asemenea, cei care îi iubesc le-au urat succes în viață chiar dacă o vor continua separat. 

Îmi pare rău!”, „Serios?! Erați așa frumoși împreună.”, „Nu face asta, Alex!”, „Viața merge înainte!”, sunt câteva dintre comentariile de la postare.

Alexandru Salaman plecase din țară în urmă cu doi ani, alături de soția lui. Partenerii erau stabiliți în Tenerife, Spania. Nimic nu prevestea separarea celor doi pentru că păreau foarte fericiți împreună.

Alexandru Salaman și soția lui, Monica

Sursa foto: Facebook

Fostul membru al trupei Animal X a mai avut o căsătorie terminată prin divorț înainte să o întâlnească pe actuala lui soție. O altă despărțire a lui a fost în atenția presei pentru că partenera lui de atunci l-a acuzat de violență și a dovedit cu un certificat medico-legal faptele de care îl acuza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serban Copot (@serbancopot)

Alexandru Salaman (Șopârlă) a făcut parte din trupa Animal X alături de Șerban Copoț (Hienă) și Laurențiu Penca (Vierme). Ceilalți doi membri ai trupei nu se implică în scandaluri și au relații stabile. Amândoi sunt căsătoriți și nu au renunțat la carierele de artiști.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, după mai bine de 15 ani de căsnicie

 Surse articol: PerfecteWowbizCancan

Sursa foto principală: Facebook

Articolul urmator
Declarațiile tulburătoare ale Romaniței Iovan la 18 ani de când fostul ei soț a împușcat bărbatul care le-a intrat în casă. "M-am încuiat mulți ani, foarte mulți"
Declarațiile tulburătoare ale Romaniței Iovan la 18 ani de când fostul ei soț a împușcat bărbatul care le-a intrat în casă. "M-am încuiat mulți ani, foarte mulți"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.