"Am fost forțată să port sterilet pentru a nu mai face copii". Mărturia neașteptată a vedetei care a surprins o lume întreagă

"Am fost forțată să port sterilet pentru a nu mai face copii". Mărturia neașteptată a vedetei care a surprins o lume întreagă

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Una dintre cele mai iubite artiste ale lumii, o vedetă care a fost idolul unei generații întregi și cunoscută de toată lumea drept "regina muzicii pop", duce o luptă aprigă în instanță pentru a câștiga dreptul de a avea control asupra propriei vieți.

Britney Spears (39 de ani) luptă cu toate puterile pentru a se elibera de sub tutela tatălui său. Pe data de 23 iunie anul acesta a avut loc o nouă înfățișare la tribunalul din Los Angeles, în cadrul căreia cântăreața a avut un discurs emoționant în fața judecătorilor, făcând mărturii fără precedent despre viața ei personală.

britney spears priveste serioasa drept in fata

Sursa foto: Instagram

Ea le-a cerut persoanelor competente să o elibereze de sub tutela tatălui său, Jamie Spears, care îi administrează de 13 ani viața și averea estimată la 60 de milioane de dolari. Până în septembrie 2019, Jamie Spears i-a fost tutore lui Britney, însă după ce acesta s-a retras, din motive medicale, responsabilitatea a fost preluată de managerul ei, Jodi Montgomery.

britneys spears, alaturi de tatal ei, jamie spears

Britney, alături de tatăl ei, Jamie Spears. Sursa foto: Imgur

"Această tutelă este abuzivă. Vreau să mă căsătoresc cu iubitul meu și să fac un copil cu el, dar nu-mi dă voie", a spus artista.

Citește și: Britney Spears a revenit la silueta care a consacrat-o! Are un abdomen de invidiat!

În anul 2008, lui Jamie Spears i s-a acordat controlul asupra afacerilor fiicei sale, printr-o tutelă ordonată de instanță, pe fondul îngrijorărilor legate de sănătatea ei mintală. Vedeta a mărtusit că aranjamentul nu îi permite să se căsătorească cu iubitul ei, iranianul Sam Asghari (27 de ani), și să facă un copil, fiindu-i interzis să renunțe la dispozitivul contraceptiv intrauterin pentru a putea rămâne însărcinată.

"Am fost forțată să port sterilet pentru a nu mai face copii, deci nu pot rămâne însărcinată. Am vrut să-l scot pentru a încerca să concep, dar echipa nu-mi permite. Nu vor să mai am copii", a dezvăluit ea. 

britney spears si iubitul ei, sam asghari

Britney Spears și iubitul ei, Sam Asghari. Sursa foto: Instagram

Britney a declarat că se simte ca o sclavă a tatălui său și a comparat tutela cu un "abuz". Bărbatul a fost de acord ca medicii să o treacă pe o medicație puternică, ce include pastile pe bază de litiu, ce o fac să se simtă foarte rău din punct de vedere fizic. În urmă cu trei ani, ea a fost internată la o clinică de boli psihice și a fost nevoită să stea pe scaun zece ore pe zi, timp de o săptămână.

"Nu sunt fericită. Nu pot să dorm. Sunt furioasă și scoasă din minți. Mi-e frică de oameni și nu am încredere în oameni. Acest control îmi face mai mult rău decât bine", le-a spus artista judecătorilor. Cât despre custodia celor doi copii ai săi, pe care îi are din mariajul cu Kevin Federline (43 de ani), Britney deține doar 30% din aceasta, în timp ce tatăl lor, deține restul de 70%.

"Familia mea nu a făcut nimic în acest sens. Totul trebuia aprobat de tatăl meu. Este rușinos și demoralizator ce mi s-a întâmplat. Nu am vorbit despre asta până acum pentru că am crezut că oamenii vor avea încredere în mine", a spus vedeta, potrivit BBC.

Sora lui Britney, linșată mediatic

Mărturiile lui Britney au provocat valuri de intrigi la nivel internațional, iar sora ei, Jamie Lynn Spears (30 de ani), a fost linșată mediatic. După ce fanii au aflat prin ce trece solista, în mediul online a fost lansat hashtagul "#FreeBritney/ Eliberați-o pe Britney", iar în februarie anul trecut, The New York Times Presents a realizat un documentar, numit "Framing Britney Spears", în care s-a prezentat pe larg povestea cântăreței.

sora lui britney, jamie lynn spears

Sora lui Britney, Jamie Lynn Spears. Sursa foto: Instagram

"Simt nevoia să adresez câteva lucruri. Nu am făcut asta până acum pentru că am simțit că nu aveam dreptul să vorbesc înainte ca sora mea să spună public ce simte. Acum a făcut acest pas, pot spune și eu ce am de spus. Nu-mi pasă că vrea să fugă în pădure și să aibă un milion de copii sau să revină pe scenă și să domine lumea cum a făcut în nenumărate ori. N-am nimic de câștigat sau de pierdut. Eu sunt sora ei și mă interesează doar să fie fericită. Am luat decizia conștientă de a participa în viața ei doar în calitate de soră și de mătușă a fiilor ei. Nu am susținut-o public printr-un hashtag cum ar fi vrut fanii ei, însă am susținut-o ca soră înainte ca acel hashtag să apară și o voi susține în continuare", a spus Jamie, potrivit Hello Magazine.

Reacția lui Justin Timberlake

Justin Timberlake (40 de ani) alături de care Britney a avut o relație între anii 1998-2002, s-a alăturat vedetelor care au transmis mesaje de susținere la adresa solistei. Artistul a publicat un mesaj de încurajare pentru fosta lui iubită, alături de actuala lui soție, Jessica Biel.

Citește și: Britney a fost inselata cu o starleta porno! Vezi cum arata!

"După ce am văzut astăzi, cu toții ar trebui să o susținem pe Britney. Indiferent de trecutul nostru, bun sau rău, indiferent cât de mult timp a trecut, ce se întâmplă cu ea nu este în regulă. Nicio femeie nu ar trebui restricționată din a lua decizii cu privire la propriul corp. Nimeni nu ar trebui ținut împotriva voinței sale sau să trebuiască să ceară permisiunea pentru a accesa ceva pentru care a muncit atât de mult. Jess (n.r. Jessica Biel) și cu mine transmitem toată iubirea și susținerea pentru Britney în această perioadă. Sperăm ca instanța și familia ei să facă alegerea cea bună și să o lase să trăiască așa cum vrea", a scris el, pe Twitter. 

britney spears si justin timberlake

Sursa foto: Captură YouTube

Britney Spears a fost încurajată și susținută public atât de fani, cât de și de colegii de breaslă, pentru faptul că a luat atitudine și că a făcut primul pas pentru a duce o viață așa cum își dorește. După mărturiile făcute în sala de judecată din Los Angeles, artista a solicitat, în mod oficial, renunțarea la tutelă pe cale legală, scrie presa internațională.

Samuel D. Ingham al III-lea, avocatul atribuit de instanță starului pop, a început pregătirea docomentalor legale. "Sursele au confirmat că Britney și avocatul ei au depus o petiție pentru încetarea acestui aranjament", a declarat jurnalista Marjorie Hernandez, pentru US Weekly.

britney spears priveste drept in fata

Sursa foto: Instagram

"Documentele sunt gata și pregătite pentru instanță, dar nu au fost procesate oficial în sistem. Răbdare, se va întâmpla", a scris și jurnalistul Page Six Nicholas Hautman, pe Twitter.

Brenda Penny, judecătoarea Curții Supreme din Los Angeles, i-a mulțumit solistei pentru curajul de care a dat dovadă vorbind despre ce simte, dar încă nu a fost pronunțată o hotărâre. Este posibil ca acest proces legal să fie unul îndelungat, până la luarea oricărei decizii privind încetarea acestui aranjament.

Surse articol: Justjared / Elle.com / BBC

Sursa foto principală: Instagram

Surse foto: Instagram, Imgur, Captură YouTube

Articolul urmator
Motivul pentru care Deea Maxer nu mai poate face copii: „Nu mai pot să țin o a treia sarcină”
Motivul pentru care Deea Maxer nu mai poate face copii: „Nu mai pot să țin o a treia sarcină”
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.