Amal Clooney a născut

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Amal și George Clooney sunt în culmea fericirii: partenera de viață a actorului a născut marți dimineață, la Londra, o fată și un băiat. 

Ella și Alexander au fost născuți într-un spital de lux din capitala Angliei, iar pentru spitalizare fericiții părinți vor trebui să plătească aproximativ 8.520 de lire. Costurile se ridică la această sumă deoarece cei doi soți au cerut să fie închiriată o întreagă aripă a instituției medicale doar pentru ei. 

Este vorba despre aripa Kensington, prevăzută cu 16 dormitoare din care nu lipsesc televizoare cu ecran plat, Internet Wi Fi și mai multe băi, întocmai ca o vilă de lux. Personalul spitalului are grijă ca proaspăta mămică să beneficieze de un tratament regal: este răsfățată cu somon și șampanie și are tot timpul pe cineva la dispoziția ei.

Amal si George Clooney

Familia Clooney a anunțat că gemenii sunt sănătoși, la fel și Amal. Soția lui George chiar a făcut o glumă pe seama starului de la Hollywood, spunând că ea și gemenii sunt bine, doar George este sedat și toată lumea așteaptă să își revină în câteva zile din această stare de euforie.

Amal (39 de ani) și George Clooney (56 de ani) se cunosc din 2013 și și-au unit destinele în 2014. Partenera de viață a actorului anunțase în ianuarie că ea și soțul ei așteaptă gemeni în acest an. Amal este recunoscută pentru cariera sa strălucitoare ca în dreptul internațional și avocat al drepturilor omului.

Surse foto: Getty, Pinterest

Articolul urmator George Clooney a avut audiții eșuate timp de 12 ani! Cum a ajuns marele actor de astăzi și ce accident i-a schimbat complet viața

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.