Amintiri din Iad: abuzurile cumplite la care a fost supusă Adriana Bahmuțeanu

Amintiri din Iad: abuzurile cumplite la care a fost supusă Adriana Bahmuțeanu

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai sonore voci de la noi din țară. Fosta prezentatoare TV este mamă, femeie de afaceri, dar și coach. Vedeta este foarte transparentă în privința vieții sale personale și de-a lungul timpului a fost implicată în mai multe scandaluri, mai ales cu fostul soț, Silviu Prigoană.

Recent, Adriana Bahmuțeanu a rememorat o perioadă neagră din viața ei, de pe vremea copilăriei. Fosta prezentatoare TV a vorbit, în lacrimi, despre anii de școală, care nu au fost cei mai fericiți. Adriana Bahmuțeanu a mărturisit cu sinceritate că a trăit o adevărată traumă, ale cărei ecouri răsună și acum.

"A fost un coșmar"

Vedeta a fost abuzată fizic de învățătoarea ei și, spune că în ciuda faptului că așa erau vremurile pe atunci, acum nu mai este acceptat un asemenea comportament din partea unui cadru didactic. Adriana Bahmuțeanu își amintește că învățătoarea ei obișnuia să o "altoiască" din când în când și să o mustreze de față cu toți colegii.

Sursa foto: Facebook

"A fost un coșmar. Ne bătea pe toți. Dacă se întâmpla acum era arestată și făcea pușcărie, dar pe vremea aia se accepta bătaia. Doamna asta ne pocnea peste degete, ne dădea cu linia peste palme, ne trăgea de urechi, ne trăgea de păr, pe băieți rupea cozile de la mătură. Ne-a traumatizat. Am fost copii traumatizați. Îmi era așa de frică de ea, încât eram foarte timorată. Venea pe la spatele nostru și ne dădea câte un capac. Abuzurile au fost înfiorătoare. M-a făcut albie de porci în fața colegilor. A avut nenumărate plângeri. A venit mama unui coleg și a luat-o de păr pe învățătoare în fața noastră.", a spus Adriana Bahmuţeanu recent, într-o emisiune TV.

Adriana Bahmuțeanu spune că violențele la care a fost supusă pe vremea când era elevă la gimnaziu și-au pus amprenta asupra ei. Vedeta a recunoscut că a aplicat același "tratament" nociv și cu sora ei, atunci când o ajuta să își facă temele în copilărie. Adriana Bahmuțeanu regretă acum că s-a comportat astfel, însă a mărturisit că așa a considerat că este normal, fiind un model pe care l-a primit din partea învățătoarei sale. 

"Sora mea învăța să scrie și să citească acasă pentru că eu o băteam cu linia la palme, că așa învățasem eu la școală.", a declarat Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii.

Și-a început cariera politică

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 46 de ani, a cochetat cu televiziunea mulți ani, iar recent a renunțat de rolul de reporter special la emisiunea "Acces Direct", din cauza unor motive personale. În prezent, vedeta predă cursuri pentru dezvoltare personală și a făcut și primii pași în cariera politică. Adriana Bahmuțeanu a candidat pentru funcția de primar al Sectorului 1 din Capitală la alegerile locale ce au avut loc în septembrie, însă a pierdut în fața actualului primar, Clotilde Armand.

Surse articol: CancanKanal D / Spynews

Sursa foto principală: Captură YouTube

Surse foto: Captura YouTube

Articolul urmator
Adriana Bahmuțeanu nu își dorește copii cu actualul soț și a spus și de ce: „La școală o să îl întrebe dacă a venit cu bunicul și de fapt e cu tata”
Adriana Bahmuțeanu nu își dorește copii cu actualul soț și a spus și de ce: „La școală o să îl întrebe dacă a venit cu bunicul și de fapt e cu tata”
Ce loc din Iad ți se potrivește?
Incepe quiz
Ce loc din Iad ți se potrivește?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.