Ana Morodan și-a pierdut părinții și bunicii în decurs de un an. Prin ce momente de cumpănă a trecut vedeta de-a lungul anilor

Ana Morodan și-a pierdut părinții și bunicii în decurs de un an. Prin ce momente de cumpănă a trecut vedeta de-a lungul anilor

Lorena Pintilie

Cunoscuta bloggeriță, Ana Morodan, în vârstă de 38 de ani, este una dintre vedetele autohtone cu cei mai mulți urmăritori în mediul online. Aceasta a reușit să își construiască o comunitate online de aproape jumătate de milion de urmăritori fideli pe bloggul ei. Însă, sub stratul de paiete, ruj roșu și parfum, blondina ascunde adevărate drame pe care puțini le cunosc. În urmă cu doi ani, Ana Morodan, sau „Contesa digitală”, după cum mai este cunoscută, a vorbit despre drama prin care a trecut într-un singur an. Și-a pierdut atât părinții cât și bunicii la intervale scurte de timp, momente ce i-au dat complet lumea peste cap. Cum a reușit bloggerița să treacă peste traume și să se pună din nou pe picioare?

UPDATE 27 iulie 2023: Au trecut patru luni de la incidentul care a pus-o pe Ana Morodan într-o lumină proastă și unii oameni încă se întreabă ce a făcut-o să greșească într-un asemenea mod. Din exterior, viața ei pare perfectă, pentru că are faimă, bani, este mereu în lumina reflectoarelor și tot timpul primește noi oferte pentru emisiuni televizate. Ei bine, bloggerița tot încearcă să îi explice publicului său ce se întâmplă, de fapt, în mintea unei persoane publice. Ea s-a numărat multă vreme printre aceia care își maschează suferințele, din dorința de a livra telespectatorilor și urmăritorilor din online cât mai mult conținut de calitate. Se pare că reprimarea anumitor trăiri ar fi dus-o într-o stare emoțională delicată. 

Invitată în podcastul lui Gojira, a făcut mărturisiri despre acea perioadă în care lua calmante puternice și se urca la volan, deși nu ar fi trebuit să o facă.

„Eu ziceam ceva de genul, aaa, sunt mai cool că iau medicament de la farmacie, alții iau droguri. Evident că e greșit. În aceste trei luni chiar am înțeles cu adevărat că eu chiar nu mai am scop, nu mai îmi place ce fac. Mi-am pierdut vulnerabilitatea, empatia, pentru că în lumea în care trăiesc glamour-ul e un înveliș de staniol… Nu e o lume în care poți să fii sensibil. (...) E o luptă continuă între cine ești ca personaj… E complicat să livrezi poveste după poveste și nu mai știi cine ești.”, a spus Ana Morodan pentru sursa menționată.

Într-un moment de maximă sinceritate, „Contesa digitală” a recunoscut că pierderea celor dragi a afectat-o foarte tare, dar că nu a avut timp să țină doliu și să își plângă durerea. S-a concentrat pe muncă și pe succesul profesional, iar emoțiile negative au prins-o din urmă. Abia acum și-a dat seama că trebuie să acorde mai multă atenție sufletului și să nu se mai ascundă în spatele imaginii publice pe care și-a creat-o. 

„Eu am foarte multe exemple și mereu am susținut asta, că oamenii vin în industria asta își fac treaba și apoi se retrag în alte business-uri. Asta e o industrie foarte bună ca o rampă de lansare. Totul este foarte fals, există multe nonvalori. Rămâi sclavul unor like-uri. Un motiv pentru care am început să consum Xanax este doliul reprimat. Eu n-am avut timp să-mi trăiesc doliul, eu aveam treabă. Te pierzi, te pierzi ușor, te pierzi în viață. Vin peste tine crize personale, doliu reprimat. Eu când am făcut burn-out am zis că e o porcărie de marketing când mi-a zis medicul, să mă lase în pace. Și atunci am avut criză de anxietate.”, a povestit în cadrul aceluiași podcast:

Greul a trecut, iar vedeta a început o nouă etapă, după ce a învățat lecții prețioase din această experiență neplăcută. 

„Mi-am revenit și mi-am dat seama că trebuie să îmi asum!”, a mai spus Ana Morodan.

UPDATE 23 iunie 2023: După o perioadă în care emisiunea ei a fost scoasă de pe TV din cauza problemelor pe care le-a avut cu legea, vedeta le-a dat o veste bună fanilor săi. Va reveni în forță la Antena Stars, cu noi episoade ale producției „REAlă by Ana Morodan”. Acest anunț a venit după momentul în care declara că nu a încetat colaborarea cu postul TV, ci doar a luat o pauză.

„Eu n-am fost niciodată plecată de la Antena Stars. Emisiunea a fost întreruptă, ceea ce a fost firesc. Am stabilit toţi de comun acord ca în perioada în care eu am fost la procuror şi toate lucrurile care s-au întâmplat, nu puteam să apar pe post râzând şi distrându-mă. Contractul meu cu Antena Stars este în picioare. Nu s-a dizolvat şi noi, uite, în tot răul e şi un bine, că am început emisiunea asta care m-a terminat, efectiv. Şi-a pus amprenta şi oboseala. Căci să fii în faţa camerei atâtea ore nu e atât de uşor, cel puţin pentru mine.”, a spus Ana Morodan pentru Fanatik.

Acum, perioada cea mai grea a trecut, iar urmăritorii influenceriței o pot revedea din iulie și la televizor, după o absență de aproximativ trei luni. Cu siguranță îi va ține la curent și cu programul de difuzare, căci le comunică în mediul online toate detaliile importante despre proiectele pe care le are în desfășurare.

„Am prins un avans și noi filmăm în continuare pentru emisiune. Emisiunea o să intre pe post în iulie. Vom continua până anul viitor. Eu îți spun ce am vorbit cu producătorii. Pot să spun inclusiv că ieri am filmat.”, a dezvăluit ea.

Iată anunțul oficial făcut de Ana Morodan pe Instagram:

„Închei seria 3 @realabyanamorodan la Sulina. Am luat-o zi de zi, m-am concentrat doar pe asta, m-am luptat mult, am schimbat multe perspective & obiective, dar am reușit. @realabyanamorodan revine începând cu luna iulie a acestui an.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan)

UPDATE 19 aprilie 2023: Nu e român să nu fi auzit de scandalul uriaș în care a fost implicată Ana Morodann la sfârșitul lunii martie 2023. Conducerea fără permis, sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive a făcut-o să se aleagă cu un dosar penal și cu multe lecții de viață. Acum, vedeta și-a dat seama că a greșit, dar a făcut și multe constatări în urma discuțiilor avute cu oamenii din jur. A realizat că nu este singură și că are mulți apropiați care o sprijină. Pe 18 aprilie 2023 a postat un mesaj emoționant în mediul online, ținându-și urmăritorii la curent cu starea ei și cu planurile pe care le are pentru viitor. Iată ce a scris pe Instagram:

„În ultimele săptămâni am primit cele mai bune lecții de la viață. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva fără legături de sânge. Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sănătoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni.
Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media socială.

Suntem pe Insta și pe Facebook o comunitate de vreo 600 000 de oameni foarte mișto, pe bune (I so, so admire you, my amazing people!). Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Vă dau wallul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerați un pic ce aveți de construit.

Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați și va dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media.
Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți.

Aștept, vă mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos! 🙌🏻
#Pusipa, da' m-am întors în viață mea!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan)

Prietenii săi din mediul virtual s-au bucurat să vadă că a revenit în forță și că are planuri mari, așa că i-au lăsat sute de comentarii cu încurajări, arătându-i că nu s-a înșelat. Ana Morodan chiar este apreciată, susținută și iubită de foarte multe persoane. Într-o singură zi, postarea a adunat peste 14 mii de aprecieri, semn că mesajul ei a ajuns la foarte multă lume. În plus, urmăritorii de pe Instagram chiar au fost încântați să vadă că își vor putea promova afacerile și pasiunile chiar pe pagina ei.

„Bravo, Ana! Așa te știu, cu toții greșim. Atât timp cât îngerul tău a avut grijă să nu se întâmple vreo nenorocire, cine suntem noi să te judecăm?/ Multă putere și energie Ana, asta îți doresc, chiar așteptam o postare de genul după cele întâmplate.../ Eu o sa îți tapetez wall-ul cu multe cauze pentru animale, pentru care m-ai ajutat oricum, în trecut.” - așa arată o parte din comentariile primite de Ana Morodan.

-----------

Știrea inițială

Ana Morodan este blogger, influencer și antreprenor, fiind o persoană extrem de vocală și explozivă. În prezent, aceasta se bucură de un succes uriaș, aparițiile ei la tot soiul de emisiuni televizate făcând-o să devină mai cunoscută și printre românii care nu sunt internauți.

Însă, chiar dacă bloggerița se bucură de un număr mare de urmăritori în online, foarte puțini dintre aceștia știu că viața ei nu este așa de colorată, sau roz, precum se vede. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Ana Morodan și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare pierdere a vieții sale. Aceasta și-a pierdut ambii părinți și bunicii în decurs de un an. Tatăl său a fost primul care s-a stins din viață, la începutul lui 2018, lăsând în sufletul ei un gol care „nimeni, niciodată nu îl va putea umple”, a declarat ea.

Ana Morodan: „Au murit trei într-o săptămână...

A vorbit despre cumplitele momente prin care a trecut în momentul în care a aflat de decesul părinților ei, tatăl acesteia fiind primul care a trecut la cele veșnice în urma unui accident. La scurt timp a urmat încă o lovitură: bunicii săi au murit la scurt timp după tatăl acesteia. La nici un an de la moartea subită a acestor oameni dragi din viața ei, Ana a pierdut-o și pe mama ei, care s-a stins din cauza cancerului.

Ana Morodan

Eu când am auzit că părinții mei au decedat, eram într-un proiect și zburam dimineața la înmormântare și seara la proiect”, a spus Ana. „Au murit trei într-o săptămână: bunică-miu, bunică-mea și taică-miu. Tatăl meu fiind sănătos, a căzut în baie și a murit. Când m-a sunat femeia de serviciu… Apoi mama mea a decedat de cancer, la un an după”, a mai mărturisit bloggerița.

Ana Morodan, după operația de micșorare a sânilor

Cea mai grea parte, spune ea, a fost să se ocupe de pregătirile funerare ale familiei, necunoscând obiceiurile și datinile unor astfel de momente grele, dar a reușit să o scoată la capăt cu ajutorul unei firme de pompe funebre care a îndrumat-o.

Eu nu știam datinile, eram singură, nu știam ce se face. Norocul meu că am dat peste o firmă de pompe funebre care m-a ajutat cu tot. Nu mai era nici maică-mea, nu mai era nimeni și a fost atât de pe repede înainte să facem lucrurile cum trebuie și să le oferim o înmormântare corespunzătoare, încât eu am ajuns acasă și am zis: ‘Care e următorul task pe ordinea de zi?’”, a mai spus Ana.

De obicei nu-mi postez viața personală pe rețelele de socializare, dar acest vârstnic mi-a arătat cea mai mare dragoste pe care am simțit-o vreodată. Această poză a fost făcută în aceeași zi, dar acum 20 de ani. Acum, când umanitatea devine un sentiment aproape pe cale de dispariție, cred că e important să arătăm umanitatea ce ne-a mai rămas.El era bunicul meu. Cel mai mare om pe care am avut privilegiul să-l cunosc. Copilul este nepotul meu și, dintr-un motiv necunoscut, mă iubește și pe mine (la fel cum l-a iubit pe bunicul meu). P.s. A plecat la cer cu ani în urmă, așa că acesta nu este o postare de genul „un membru al familiei mele a murit”. Le consider (postările de acest gen) de prost gust, cum să scrii pe social media așa ceva și cu ce te ajută?!?! Empatia fake a celor din jur?”, a scris în urmă cu doi ani  Ana Morodan, lângă o poză cu bunicul său răposat. 

La un pas de sinucidere

Chiar după moartea primului părinte blondina a început să aibă atacuri de panică din ce în ce mai pronunțate, iar anxietatea s-a strecurat în sufletul ei. Aceasta își amintește cum prima criză de anxietate a resimțit-o în timpul unei ședințe pentru un proiect ce se afla în plină derulare. Atunci și-a dat seama că are nevoie de ajutor specializat și a început să meargă tot mai des la psiholog, chiar și la psihiatru.

Psihologii și psihiatrii au diagnosticat-o cu anxietate severă și depresie moderată. Potrivit declarațiilor bloggeriței, specialiștii au intenționat să îi prescrie tratament medicamentos, însă a refuzat. 2018 a fost un an cumplit pentru vedetă, care a mărturisit că ar fi fost la un pas de sinucidere. „M-au diagnosticat cu anxietate severă și depresie moderată. Mi-au spus: trebuie să îți dau tratament medicamentos. Eu am spus că nu iau așa ceva”, spune ea. „Am căzut de două ori (în depresie). Oribil. Am căzut de mai multe ori (…) și m-am ridicat în câte patru ani, de fiecare dată. La mine așa ține ciclul. Vine, se instalează în al doilea an, în al treilea an nu mai știu de mine și în al patrulea an, încet, văd o luminiță”, a mai explicat Ana Morodan.

Ana Morodan cu o ceașcă de cafea

Imaginea Anei Morodan, pătată de un episod de „rebeliune”

Aparent, dramele și incidentele negative din viața „Contesei digitale” nu s-au încheiat odată cu trecerea timpului. În urmă cu patru zile, în data de 28 martie 2023, Ana a fost prinsă într-un scandal care i-a compromis imaginea. Aceasta a fost reținută după ce, aflată la volan, nu a oprit la semnalele polițiștilor, provocând câteva minute mai târziu un accident rutier. Autoritățile i-au confiscat atunci permisul auto, dar fără să stea pe gânduri, influencerița s-a urcat din nou la volan la câteva ore după accident. De data aceasta, trasă pe dreapta de autorități, polițiștii au constatat că nu numai se urcase din nou la volan fără permis, dar consumase și alcool, aflându-se totodată sub influența substanțelor psihoactive.

Fiul Lorenei Balaci a fost la un pas de tragedie. „M-am uitat spre cer și atât am avut puterea să spun: "Doamne, nu mi-l lua!"

Astfel că, pe numele antreprenoarei s-a deschis marți, 28 martie, un dosar penal pentru trei infracțiuni: refuz de recoltare pe probe biologice, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive. Aparent, substanța găsită în organismul blondinei era benzodiazepina, regăsită în multe tratamente antidepresive.

Și-a cerut oficial scuze în fața urmăritorilor săi

Joi, 30 martie, Ana a decis să transmită un mesaj neașteptat urmăritorilor săi. După ce a fost plasată sub control judiciar, aceasta a decis să își spele reputația cu un mesaj adresat tinerilor ce o urmăresc. Blondina i-a îndemnat pe aceștia să nu-i urmeze exemplul, cerându-și totodată scuze pentru că i-a dezamăgit, adăugând că nu e ok să te lași sedus de celebritate căci „nu e bine să vă credeți mai puternici decît viața”, a subliniat aceasta.

Urmăritorii antreprenoarei susțin că acest episod de „rebeliune” este cauzat de traumele pe care i le-au lăsat problemele din familia sa. Moartea părinților și bunicilor ei au „scurtcircuitat-o”, spun unii, iar acest incident este, în ochii lor, doar o consecința a dramelor prin care a trecut.

Ce familie frumoasă are Pepe! A trecut prin multe eșecuri înainte de a-și găsi liniștea dar acum pare un bărbat împlinit

Ana Morodan este una dintre primele și cele mai de succes bloggerițe din România. Tânăra a cochetat și cu televiziunea, fiind moderatorul emisiunii „Nuntă cu Scântei” (Antena 1) și concurent în reality-show-ul „Asia Express”. Aceasta s-a născut în Arad, la începutul anului 1985 și și-a trăit primii ani din viață în orașul natal. A absolvit Facultatea de Drept. La vârsta de 24 de ani a decis să se mute în capitală pentru a-și trăi visul de a fi blogger.

Blondina și-a început bloggul - High Street Cardigans- la scurt timp după mutarea în București, lărgindu-și ulterior sfera de activitate și deschizându-și un magazin online de haine și un cont de YouTube. În prezent are o comunitate online de aproape jumătate de milion de urmăritori, menținându-se pe sfera de styleing și modă.

Surse foto: Facebook - Ana Morodan 

Surse articol: Playtech, Viva!, HotNewsWowbizPaginademediaDigifmFanatik

Articolul urmator
Monica Tatoiu, de la lighean la conac. Prin ce aventuri demne de film a trecut în perioada adolescenței
Monica Tatoiu, de la lighean la conac. Prin ce aventuri demne de film a trecut în perioada adolescenței
Ai stofa de vedeta?
Incepe quiz
Ai stofa de vedeta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.